4Ever Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 said: Lorik Cana da savunmanın önünde ilk toplara tatlı sert basan ama oyuna hiç katkısı olmayan roldeydi. Kosovalı yabancı damat al-verden başka işe soyunmuyor. Tuhaf ama görüntü bu! Ayhan’la Mustafa Sarp da rakip ataktayken savunmasına yardıma koşuyor ve dar alanda oyunu sıkıştırıp Trabzonspor’un pas trafiğini engelliyordu. Aynı Fenerbahçe maçında olduğu gibi… Osman Tamburacı yazmış. ya arkadaş biz farklı bir maçmı izliyoruz. cana kaç kere stoperlerin arasına girip top cıkarmadımı? anlamadım ki adam daha ne yapsın. Çok ciddiyim ya ben bilmiyorum bu oyunu o kadar amatör kümede boşuna oynamışım. yada bu adamlar g.tüyle izliyor maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aziz medyası ya ne beklersin, gsli gözüken adamlar altını oyuyor takımın. ayhan süper mustafa sarp servet süper evet. eminim ki servete takımın en iyisiydi diyen bile olmuştur maçtan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oha adam mustafa sarp demiş sırf beinm aklımda kalan hani spikerin aklıma kazıdıgı canadan kritik mudahale lafı var 3-4 tane ilk yarıda mustafa sarp için duymuyoruz nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ulan ben evimde oturarak m.sarptan fazla iş yapmışımdır be :D meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mustafa sarp'ı çözdüm ben. rakip hücum yaparken boş boş durmuyo asla. ama hani rakibi dağıtmak için gereksiz koşu yapan adamlar vardır ya, onların peşinden koşuyo bişey sanıp. ofsaytı bozuyo bi de öyle bi kaç kez. şöyle pozisyonlar oldu, normal galatasaray 4'lü savunma yerleşik duruyor, umut sırtı dönük top bekliyor, trabzon pas yapıyor. o sırada burak yılmaz ya da sol kanattaki her kimse savunmanın arkasına kaçıyor. ama yani top beklediğinden değil, kaçıyor sadece. sonra mustafa sarp da olay var sanıp gidiyor, bu sırada umut da anaam ofsayt değil artık yihu diye savunma hattının arkasına geçiyor, sonra bunu gören stoperler birer adım geri atıyor mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 servetin topu kaptırışı ve golün gelişi sırasında ekrana yansıyan Adnan Polat'ın yüz ifadesi çok güzeldi :) adamı yaşlandırdınız. ligimizin ikinci büyük başkanına bunlar yaşatılmamalı. büyük ihtimalle o da servet mustafa sarp vs. gibi adamlarla ilgili notunu çok önceden vermiştir. devre arasında bi aksiyon gerçekleşir sanmıyorum ama yıl sonunda bir şeyler görebiliriz. türk futbolunun oyuncu kısırlığında orta saha defans çıkarılamaz. ofansa yüklenen yabancı kontenjanı dağıtılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ikinci büyük başkan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fizban said: mustafa sarp'ı çözdüm ben. rakip hücum yaparken boş boş durmuyo asla. ama hani rakibi dağıtmak için gereksiz koşu yapan adamlar vardır ya, onların peşinden koşuyo bişey sanıp. ofsaytı bozuyo bi de öyle bi kaç kez. vallla adamı sizin yorumlardan takip ediyorum ama cidden böyleyse lütfen sokakta gazozuna oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mustafa Sarp gölge pres ustası bir gizli önlibero, eşi benzeri yok adamın gidince anlayacağız kıymetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gizli golcü bilirdim de , gizli ön libero ilk defa duyuyorum. gizli kaleci de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 högh vardı bi aralar, gizli kaleci diyince aklıma o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar