SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Forumda anlatmak çok zor, yardım edebilecek birisi varsa öm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 process mi durduracaksın? oyun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yok. bi programı çalıştırdığımda bi internet sitesinden bi txt dosyası almaya çalışıyo ama o siteden ip'm blocklanmış nedense. ama arkadaş girip o txt dosyasını aldı benim için. bende o txt dosyasını aradığı dizini değiştirmeye çalışıyorum veya hiç istetmemeye çalışıyorum ama beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 detayli yardim edebilcek zamanim yok malesef ama hint vereyim, belki ise yarar. programin baglanmaya calistigi sitenin domain ini host dosyasi araciligiyla local ine bagla, ayni sitenin yaptigi gibi sen kendin serv et text i , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bende böyle yapmayı düşündüm ama işte nasıl yapıcağımı bilmiyorum. bi kaç link verebilsen bile işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hmmm ollydbg diil de ida pro ile yapsan daha kolay olur bence. ollydbgi genelde crashfix icin kullaniyorum... ya da cheatengine ile buldugun "variable"in "nerde degistigini/pointerini" bulmak icin. string search (mesela text dosyasinini ismini ararsin) icin ida pro ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 SpiderS_DangeR said: bende böyle yapmayı düşündüm ama işte nasıl yapıcağımı bilmiyorum. bi kaç link verebilsen bile işe yarar abi bunu bilmeden ollydbg'yi kurcalamak daha garip geliyo. olly daha zor bi olay : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ollydbg la nası yapacağımı bilemedim demek istemiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Vidar said: ollydbg la nası yapacağımı bilemedim demek istemiş bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben sana bişi diyim yanında bilen adam olsa gösterse daha kötü senin için, kurcalayacaksın deli gibi, reverse engineering deli işi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 delirdim zaten vazgectim sonra fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 programin ismini ver crackleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 calona uo connector fdsg sanirim nebulanin kullandigi connectormus ayni zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar