Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe bugu

forgiver

Öne çıkan mesajlar

abi ben hâlâ sürgün olayın takıldım yav. hani bu tartıştığınız şey için yönetmelik editlenir, biter.

manisa'da müdüre baktım da. yardımcısı bomba
said:
1956 yılında Çanakkale-Biga İlçesinin Ilıcabaşı Köyü'nde doğdu. İlk tahsilini Edirne-Uzunköprü İlçesinin Kadıgebren Köyü'nde yaptı. 1974 yılında Edirne İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu ve aynı yıl İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'ne girdi.
1978 yılında Yüksek İslam Enstitüsü'nü bitirerek 03.10.1978 tarihinde, Sivas-Yıldızeli İmam Hatip Lisesi'nde Meslek Dersleri Öğretmenliği'ne başladı. 1980'de Manisa-Kırkağaç İmam Hatip Lisesi'ne atandı.1985 yılında Ankara Devlet Memurları Yabancı Diller Eğitim Merkezi'nde 9 aylık Arapça kursuna katıldı. Kursu bitirdikten sonra 1986 Temmuzunda Manisa Merkez İmam Hatip Lisesi'nde göreve başladı
Okullarda öğretmenliği yanında Müdür Yardımcılığı görevinde ve sınıf öğretmen- leri için yapılan I. ve II. Kademe Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi seminerlerinde Öğretim Görevlisi olarak bulundu.
05.04.1993 tarihinde Manisa Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Müdürlüğün çeşitli birimlerinde çalıştı. 19.01.1998 ve 08.12.1998 tarihlerinde iki defa il emrine öğretmen olarak verildi. Ancak her iki seferde İdari Mahkemesine açtığı davaları kazandı ve görevine tekrar geri döndü.
Toplam Kaliteyi Arttırmak ve Türk Millî Eğitim Sistemini geliştirmek için çeşitli tarihlerde kurs ve seminerler ile Millî Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu çeşitli alanlardaki Hizmetiçi Eğitim faaliyetlerine katıldı.
12.10.2001 tarihinde İSTEĞİ DIŞINDA görevinden alınarak Ağrı Millî Eğitim Müdür Yardımcılığına verildi. Bu görevini 03.01.2003 tarihine kadar sürdürdü.
Danıştay kararıyla tekrar 06.01.2003 tarihinde Manisa Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Evlidir.

ahuahuuahuahua

bu adamların hayatı sürgün, dava, sürgün, geri iade be.

yazık lan adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

@fede :)

@Marty: Manisa il müdürü geri kafalılığından yapıyor bu davranışı. Cinsiyet ayrımını daha oturtamamış bir çocuk değil o kişi. Bahsettiğimiz insan 6-12 yaş arası çocuklar. Daha ne diyebilirim bilmiyorum. Çocuk zekası özümsedikleri ile şekillenir. Rol modellerinde gördükleriyle. Ne kadar yanlış olduğunu söylersen söyle, onun için rol modeli ne yapıyorsa doğrudur. Anne Baba'dan çok daha etkilidir öğretmeni o yaşlar için. Yeni keşfedilecek bir kişidir. Eğer %70i gibi öğretmenini rol model olarak seçen çocuklar arasındaysa 15-18'ine geldiğinde bir akşam yemeğinde "Anne, baba, size birşey itiraf etmem gerek..." diye bir cümle duyabilirsin ağzından.

Ha demiyorum ki eşcinsellik kötü birşey. Homofobik de değilim. Herkesin kendi seçimi. Ama bir nokta da var ki, ağaç yaşken eğilir...
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamı ntvde haberlerde izledim. kendi ağzından dinledim olayı. öğrencilerinden şikayetçi olan yok diyor.

çevre koruma vs ile ilgili bir yarışmada bunların okulu en fazla atık pil toplayan opkul olmuş. ödül vermeye kalkmışlar bunlara. törende vali bunun küpeyi görüp vazgeçmiş. sonrada sınav da gözetmenlik yaparken mebden tipler gidip salonu terk et falan demişler. bu da yazılı bir belge vermezseniz terketmem demiş. sonrasında da oalylar gelişip bu hale gelmiş. doğuda biyere sürgün etmeye kalmışlar. gideceği köydeki muhtar sakın gelmesin çok kötü olur asarız keseriz diye yorum yapmış. bu eleman da can güvenliğim yok, oraya gidemem, gidersem ve başıma bir şey gelirse beni gönderenler sorumludur diyor. mahkemeye falan da başvurmuş sendika aracılığıyla falanç

buraya kadar öküz zihniyetin öküzlüğü olarak duruyor herşey. yalnız ben güvenemiyorum bu elemana. tam da türban gibi bi konunun bu kadar kızgın şekilde gündemde olduğu bir anda birden bire böyle ortaya çıkmasını garip buldum açıkçası. kimseye iftira atmayalım desteksiz fakat ya baya uzun bir süredir takıyor küpe ve şimdi bilerek basına yansıtılıyor ya da başka bir dolaplar dönüyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Marty said:

abi ahaha, adam sadece kupe takmis, gay degil ki.

neyse ben daha bisey demiyorum.

Nereden çıkardın ki öğretmene gay dediğimi, istersen bir daha oku. Trollse başarılıydı ama. Şok oldum.

vaperon said:
Eğer %70i gibi öğretmenini rol model olarak seçen çocuklar arasındaysa 15-18'ine geldiğinde bir akşam yemeğinde "Anne, baba, size birşey itiraf etmem gerek..." diye bir cümle duyabilirsin ağzından.

Ha demiyorum ki eşcinsellik kötü birşey. Homofobik de değilim. Herkesin kendi seçimi. Ama bir nokta da var ki, ağaç yaşken eğilir...

bunu diyen sen degil misin?
ogretmene gay demiyosun evet, ama kupe takan ogretmeni olan cocuk 15 yaslarina gelince escinsel olur diyosun?

bu arada son cumlede cok haklisin, agac yasken egilir. cocuga kupe takmanin normal bisey oldugunu o yastayken ogreticeksin ki, buyudugunde senin gibi, kupeli birinin cocuklara kotu ornek olup, onlari escinsellige yonelticegini falan dusunmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...