Twisty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Selam. Uzun zamandır Nokia N70 ME kullanıyordum sonunda tamamen bozuldu telefon. Yeni bir telefon almam lazım haliyle bende Nokia E63 e göz diktim fiyatı falan uygun geldi. Kullanan varsa memnun mudur bu telefondan veya 350-400 tl arası iyi alternatifler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Birkaç aydır şirket hattımda kullanıyorum, parasına göre çok iyi bir telefon bence ama kişisel kullanıma fazla girmedim tabii, kullanım amacına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Artık verdim siparişi :) N70 in telefon ajandasını çok kullanıyordum arkadaşın e71 inde not tutma olayı ajanda wi-fi si falan hoşuma gitti GPS yokmuş bir tek e63'de GPS ne işime yarayacak zaten :) Ben sınavlarımı zartımı zurtumu ajandama koyayım neyi ne zaman yapacagım göreyim, arada sıkılınca internete girip birşeyleri kurcalıyım istiyorum o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar