soulberry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 şimdi diyelim ben bu oyuna aşık oldum. bilgisayarda bu aşkın karşılığı olabilecek en uygun oyun nedir? zorlayarak da olsa hangi oyun bu oyuna en çok benzer sayılabilir bilgisayarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 lbp2 gibi bir oyun bulamazsın da, lbp benzeri oyun için zorlayabilirsin. hangi açıdan benzemesini istiyosun? hoplamalı zıplamalı platform diyosan trine ve braid vardı. bişiler yaratayım fizik motoru da olsun diyosan create var ama daha çıkmadı. içinde şekerlikler olsun diyosan locoroco vardı ama o da playstation için. yani lbp gibi bir oyun oynamak istiyosan en azından psp al. ya da world of goo'yu dene, konsept biraz farklı ama baya iyidir oynamadıysan. aklıma başka bişi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Beyond Good & Evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 braid her türlü oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 arcane said: Beyond Good & Evil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 world of goo'yu oynadım, baya sevmiştim. onu da patiden önermişlerdi. böyle absürd ve alternatif bi dünyada geçen, şekerliği bol olan bi şeyler sordum işte. machinarium vardı, ona da bayılmıştım fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Overseer said: braid her türlü oyna BRAID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5kflCLshkOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 o zaman limbo da tam senlik. http://www.youtube.com/watch?v=Y4HSyVXKYz8 ama bunun için de xbox alman lazım meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 dreagloth said: arcane said: Beyond Good & Evil ? ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ne alakanın kısaltılmışı olan "?" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Eheh ben Little Big Adventure 2 ile karıştırmışım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ya cidden bende onun için girdim. Twinsen 'in 3.oyunu çıkıcaktı, son derecede efsanevi oyundu ne oldu, bilgisi haberi olan var mı ? Tüf tüf aldığımdaki sevinci hala unutamam, birde 2. şehirde gokart arabasıyla pistte kapışıyordum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar