Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

twunk_16.exe & twunk_32.exe

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

Yaw, msmsgs.exe habire açılıp bir yere bağlanmaya çalışıp kapanıordu arka arkaya. Dedim nooluo felan. Unvise32.exe diye birşey çalıştırıo ayrıca başlangıçta. Bulunduğu dizinde c:windowsTEMPORARY

dellendim sildim bunu. sonra baktım twunk_32.exe diye bişi yüklüo. daha önce görmemiştim. Task Manager'da twunk_32 .exe diye görünüo. Onuda gittim sildim salak gibi windows dizininden. Sonra gittim msn messenger 6.2 yi sildim. Düzeldi o sürekli msmsgs.exe'nin açılıp kapanma olayı.

Bu sabah elektrik gitmişti tam bilgisayarı kapat deediğimde gelmişti. Gerçi ups var ama orda bişiler oldu herhalde bilgisayara.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

unvise32 olayı dimi
normali unwise32 ordan biliorum, onu bilerek sildimde şu twunklardan emin deilim. Zaten tekrar oluşmuşlar. Kardeşime kendi xp'sindekileri kopyala dedim, tekrar oluşmuş üstüne yazimmi diye sormuş. Onlar normal dosyalar sanırım USB ile ilgili ama twunk_32.exe diye bişi çalıştığını hatırlamıorum daha önce. :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 24 Ağustos 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...