Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 satılık 500w ocz fatal1ty psu, toplamda 1 ay falan kullanıldı, alana çok güzel de bir thermaltake cpu fan hediye ederim, kaça aldım hatırlamıyorum da 50 liraya vereyim birinin işini görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 150 liraymış sıfırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Abi istanbuldaysan direk alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 mersindeyim de kargolarım 10 lira falan tutar kargosu 550w bu arada baktım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 böyle yazılar çıkıyo rpm derece falan fanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ödeme nasıl olucak bide çalıştıklarından nasıl emin olucam =)) + garantisi falan duruyor değil mi psu'nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aa ne ayıp, bozuk mal mı satacam sor arkadaşlara :) eline geçince yollarsın para memnun kalırsan beğenmezsen canın sağolsun, garantisi vardır illaki de bulamam hayatta vatandan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi ne iyi bi satıcı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 maksat birinin işine yarasın yoksa atacam, 200 liralık malı 50 liraya vermek sembolik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 isbankası hesap no verirsen sevinirim adres bilgilerini gönderiyorum özel mesajdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ya evdeki kasada 350watt var external hdd bozulup da internal olarak çaktığımdan beri bi power sıkıntısı yaşıyoruz kendisiyle pc yi toptan değiştirene kadar idare eder beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ilgileniyorum, nasıl ulaşabiliriz sana? parayı nasıl yollayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aldım ben magnum sorry you are too late dude :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 geç kalmışım ben direk alırdım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 İhtiyacım vardı ya iyi oldu benim için de Baal sen zaten takip ediyosun piyasayı yine bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 malesef gitti bunlar p4 3.0ghz işlemci, asus p5ld2 vm anakart var para istemiyorum bedava onlar isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Gitti bunlar derken bana geliyor değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 özel mesaj attım fakat buradan da yazayım, sadece ses kayıt için bir pc topluyorum da. cpu ile anakarta cüzi bişeyler verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 tamamdır pazartesi krgoluyorum, özelden adres verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hepsi satılmıştır, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bu arada buraya da yazayım sorunsuz bi alışveriş yaptık arkadaşla. Gerçi ben parasını biraz geç yatırmış oldum şirketin muhasebecisi unuttuğu için ama ona da arkadaş problem çıkarmadı saolsun. Paketin içinde 2x512 667mhz ram çıktı yalnız onları neden yollamış çözemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 iyiymiş fiyat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi ramler sana mı gelmiş :), başka bi arkadaşa yollayacaktım, zahmet olmazsa geri yollayabilir misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Yani yollamasına yollarım da kargo parasına değicek mi =) istersen direk göndericeğin arkadaşın adresini verin bana bayramdan sonra doğrudan ona göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar