JsH Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Arkadaşlar önceden açıldıysa kusra bakmayın da tavsiye edebileceğiniz web tasarım kursu var mı? İstanbul'da yaşadığımı göz önünde bulundurarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ben de bir şey sormak istiyorum. web tasarıma başlamak için nasıl bir sıra izlemem lazım? temel bilgilerden sonra php, css, html ne bilmem gerekli sırasıyla? kurs için para biriktiriyorum şu an çalışarak. ama bir yandan da bu sıraya göre evde de başlamak istiyorum. hangi konuları ne sırayla öğrenmem gerektiğini merak ediyorum. birini bilmeden birine geçemezsin gibi durumlar varsa bunları da merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 photoshop html css javascript Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 html ile başlayıp php falan devam edebilirsin. sonra database de öğrenmek istiyorum dersen sql ve asp.net(database i gömebileceğin bir sürü dil var asp.net i örnek olsun diye yazdım, yani php ye de gömebilirsin mesela) kasabilirsin. arada da temelin biraz üstünde photoshop uğraşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 html5'le de giriş yapılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bağlı bulunduğun ilçenin halk eğitim merkezinde Web tasarım kursu olabilir. Ben 4 sene önce Kadıköy Halk Eğitim merkezinde gitmiştim. Haftada 2 gün oluyor, çok enteresan insanlarla tanışılabiliteniz de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar