Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Maç yeni başladı ama çok saçma ya angola çok kötü oynuyor içeri giremiyolar pas vercek kendi adamına gidiyo tim duncan a atıyo filan.Iverson da çok kötü drive hataları yaptı hayvan gibi bi fake yedi.Doğrusu Angola olimpiyatlarda ama Türkiye değil ya ne kıl oluyom[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 angola çok pis üçlük sokuyor fırsat buldukça ama abd süper defans yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ilk period 23 - 14 bitti tek şık hareket lebron dan bi smaç geldi okadar.Iverson ilk başlarda kötüydü sonra 2 tane beleş sayı buldu.L. Brown aldı oyundan[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Huhuuuv Wade şopar etti[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İlk yarı bitti Amerika 46 - 26 üstündü en son sanırım.Maç çok bayık geçiyo.Taraftar hiç yok gibi belkide vardır da ses çıkmıyo hiç.Marbury LeBron a güzel bi asist yaptı oda smaçla tamamladı o güzeldi..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 LeBron James yonetti gene super smaclar basti herkezin agzi acik kaldi.. ABD 80'e 40 gibi bi skorla kazandi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 56 ydı angola sanırıö[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ne fark eder !?!?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 daha 3. quarter bittiğinde 80-40 idi:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sorması ayıp bu imza bana hakaret değil midir bundan imza olabilir mi böyle imza yapılırsa ben onun bunun diye başlayan bir imza hakkım var mıdır ki ayrıca arkadaş imzasındaki konuyu nasıl anlamış ben onu anlamadım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 e sen belli bi kesime gerizekalılar dersen, onun da böyle cevap verme hakkı vardır yani.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sen benim orda ne demek istediğimi biliyor musun? sen o konunun içeriğini biliyor musun ? sen ordaki cevabın anlamını biliyor musun ? bence sen bunların hiç birini bilmiyorsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sağol[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ya sinirliyim kusura bakma zaten burda tartışıyoruz http://forum.paticik.com/view.php?id=86076[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sen nerede oldugunu bilmiyorsun heralde. Bir ba$ka Thread altinda kavga ediyorsun diye gelip burada agresif mesajlar atamazsin. Adam olmayi ogrenin, saygi nedir ogrenin sonra gelin buralara yazin.[signature][hline]tHe Original fi$h® -I'm not the same decaying organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar