HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ehem simdi haberler... gecen sene haziran ayinda yapilan BG festivalinden sarkilar ile donatilmis ilk BG DVDsi sonunda 14 haziran'da cikiyor... Cift DVD'den olusak pakette sunlar var: DVD 1 - Blind Guardian Open Air (Coburg) War of Wrath Time Stands Still Banish from Sanctuary Nightfall The Script for my Requiem Valhalla A Past and Future Secret Punishment Divine Mordred's Song The Last Candle Bright Eyes Lord of the Rings I'm Alive Another Holy War And then there was Silence Somewhere far Beyond The Bard's Song (in the Forest) Imaginations from the other Side And the Story Ends Mirror Mirror DVD 2 - Bonus DVD Interview with Blind Guardian Backstage Scenes of the "A Night At The Opera Tour 2002" The making of "The Blind Guardian Festival Coburg 2003" Slideshow Into the Storm (Stuttgart 2002) Welcome to Dying (Stuttgart 2002) Lost in the Twilight Hall (Stuttgart 2002) Majesty (Wacken 2002) netekim bir dvd traileri yayinlanacakmis yakin zamanda[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ne zaman yayına cıkıyo kesin aldım... off ya simdi rock the nationsa mı bilet alayım yoksa bunu mu alayım... *kafası karışır*[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ikisi de! Valla bildiğim bi şey var bu dvd kaçmazzz.[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Natural Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 RTN ye al tabiki bu dvd nin asl1nda nisan sonunda ç1kmas1 planlaniodu neyse bgnin sonunda dvd ç1karmas1 mütiss[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ahanda cover, daha buyugunu bulursam buraya linkini veririm[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]...a Dream for the Blind..."You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çekerim kazaaya düşünce yaşasın korsan :P bide rock the nationsın korsanını yapsalarda gitsek ehie
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 al işte... Doggy şunu bi döv yaa... Adam BG nin Dvdsini kazadan çekerim dio..Birde Korsanı destekliyor...Hakkını kötekle vermek gerek... mmm ikisine birden 25 kaat sayarım dvd :P (n.h)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Halfmumi, 22 Nisan 2004 05:24 tarihinde demiş ki: Doggy şunu bi döv yaa... lol
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 isir... Daşlayın! Caizdir! Vurun!Acıman Gafire!... :P
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ahanda buyuk hali coverin
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Lezzetli gözüküyor.[signature][hline]Bıdı?
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ah ah gel teskere gel...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 09 Mayıs 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 süper ya ama buraya gelmesi gene vakit alır deliririz[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 abi adamlar bostancı'daki konserdeki mixer aksaklığı yüzünden sahneye çıkamayan battlorn ve soulsacrifice'ı bg fest e çağıracaklarını söylemişlerdi. galiba döner dönmez unuttular verdikleri sözü.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sözü unuttukları falan yok Bkz:zor dersisi sayı 3[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 dvdyi yeni edindim eve gelip büyük bir gazla izledikten sonra son karar müthiş olduğudur kesinlikle edinilmesi gereken bir dvd. atlantisin kadiköyde yeni açtığı mağazasından edinebilirsiniz.dvdnin müthişliğini anlatmaya kelimeler yetmez. :rock:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hangi bölümdeydi müzik cd lerimi dvd bölümüm bu gün edineyim bende[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 nerde atlantisin yeni yeri[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Kaçmaz..[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 akmarın üst çıkışından sonra sağ tarafa doğru olan sokakda(iskiye doğru giderken)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ok sagol da orasi yeni mi sayilio:)[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
dieddragon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bursada bulabileceğim bir yer bilen varmı?[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık!
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yarın alıyorum hemen. Kaç para??[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 35m civarıydı.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Öne çıkan mesajlar