nopel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aradım Aradım Bulamadım Hep Anlayamadım. Lütfen Biri Bana Server Açınca Nasıl İnternete Açarım Açıklayabilirmi. Servere Kendim Giriyorum. O siteye giriyom adını unuttum. ip adresimi alıyorum. sonra sphere.ini deki yere yazıyorum. arkadaşlara Veriyorum. İnternetten Girmeye Çalışıyorlar Ama Server Gözükmüyor. O İp Adresi 127.0.0.1 olarak kalsada aynısı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Galba Ip'ın 127..... Kalıcak logın cfgdekı ama arkadaslarına o sıtedekı ıp'yı verıceksın bole dene bı[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Olmadı Adsl Var firewall Nasıl Kapatacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 adsl modeminin control panelinden firewalli kapatıcaksın internette bununla ilgili bir çok döküman mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ama nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sanırım bi hafta önce böyle bi topic açılmıştı gerekli açıklama orda var bi arat istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar