robert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sanırım rc'ye geçtikten sonra böyle olmaya başladı, dikkat ediyorum bütün scriptler iki kere işleniyor, örneğin ".region.allclients sysmessage"'li bir script yapin yazilar iki kere çıkıyor... bunun nedenini ve nasil kapatılacağını bilen var mi?[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sanırım scriptine bağlı birşey. Mesala bir region event'in enter triggerine sysmessage falan koyduğun zaman, özel functionlar kullanırsan. (staffmessage) gibi. Yazı tekrar ediliyor, region'ı kullanıyor çünkü. Dediğin problemi hiç yaşamadım RC'de.[signature][hline]how much longer? Tomorrow never comes until it's too late
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 normal allclients sysmsg da da böyle mi? bende öyle değil çünkü de[signature][hline]who is tazmanyak?
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende karsilasmadim benzer bir problemle, hatta simdi denedim bir kere islem yapiyor.. hmm..[signature][hline]-Makaveli-
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bu versiyondan hiç kullanmadım ama sorunun nerden kaynaklandığını anlıyabilen arkaşlar varsa burayada yazsınlar.Kolay gelsin...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Öne çıkan mesajlar