Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mtg Masaüstü

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle boyle bir bölümün acilmasi cok iyi olmus belirtmek isterim.4 yıllık Magic bilgilerimi elimden geldigince yeni başlayanlarla paylaşmak ve Magic i öğretmek isterim. Yalniz dikkatimi cekti Bölümdeki konular daha cok Mtg Online uzerine acilmiş bu oyunun Bu tür programlarla oğretilecegini sanmiyorum ve yeni başlayan kişilere tavsiyem kesinlikle Card alarak oynayin yoksa hiç zevk alamassiniz bu oyundan.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

7-8 senedir Magic ile iç içeyim, son 1 senedirde artık magic online'da oynuyorum ve dediklerine üzgünüm ki katılmıyorum. Türkiye'de Magic oynanan kafeler bile dayanmazken, internette gecenin bir yarısında bile seninle oyun oynamayı bekleyen en az 1000 kişi oluyor. Üstelik herşey tam olarak kuralıyla, hilesiz, dolandırılmadan....
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aynı şekilde düşünüyorum
oyunu kartlarla oynamak bir yerden sonra "bence" çok gereksiz bir maliyet getiriyor ki asıl oyun amacımızdan çok buna göre oynayabiliyoruz (oynayabiliyoduk eskiden :p)

mtg online değil belki ama apprentice gibi oyunlar en azından oyuna yeni yeni katılımları ya da kartlara para dökmeye başlamadan önce oyunu iyice öğrenmeyi sağlıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bir şey sorucam Bu oyna imkanin olsa 8 sene once Direk internetten oynayip ordan ogrenmeyi istermiydin ?

Bu oyun internette ogrenilmez.Cardlarin Resmi bile yok.İnsan oynu oğrenmiştir masaüstünde tamam ama o programla kimsenin ogrenmek istiyecegini sanmiyorum.Bu oynu internetten ogrenmek cok zor.
Bakin su anda bende para vermiyorum Magic e card almayali 1 sene oluyor ama trade yapmanin yüzyüze insanlarla oynamanin zevki bir başka. Düşünüyorumda Magic e yeni başlayacak boyle bir programla oynamak istemezdim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Magic, Programdan ögrenilmez diye bir şey sözkonusu olamaz bende gecen sene mayıstan beri Magic oynuyourm ve ilk 6 ay Magic Onlinedan baska bir yerde oynamadım Magici ve iyiki Magic Online dan ögrenmişim diyorum zira ordan ögrenmeseydik, Phasler Stack kavramları gibi bircok bilgi bu kadar iyi oturamazdı kafama.
Ama ben yinede insnaların tum zamnını Magic Online a harcamasına karşıyımda, cunku bu şekilde gercekte oynanan magic köreliyor herkes sıcak evimde oynuyorum nasıl olsa diyor bir denge kurulamıyo ve bunun karsılıgını ülke olarak alıyoruz, su anda nerdesey bitiş noktasına geldi Magic ülkemizde aktif oyuncu sayısı gecen sene cok dustu bu sene ne olucak (yada olucakmı) allah bilir.
Neyse benim fikrim şu ki Magic Online tabiki cok yararlı her an Player var oyniycak goruntulu bi ögreti sistemi sayesinde olanakları süper ama bunun yanında gercektede oynamayı atlamıyalım "nasıl olsa online da oynuyorum boşver reali" demiyelim yoksa yakında DCI luxemburga yaptıgı gibi bizimde elimizden resmi Sanctioned turnuva yapma hakkını alıcak sonra Magic ülkemizde arkadaş arasında 51 oynamaktan farksız bi oyun haline gelicek..[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
www.aedongames.com
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Magic online demiyorum zaten hiç oynamadim ama Magic online wizards of the coast in kendi yaptigi bir program ve masa üstü magic ten pek farki olacagini sanmiyorum .Zaten ondada card almak icin para oduyosun masa üstünden pek farki kalmiyor. Apprentice denen programi kastettim ben[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

Masti ye katışıyorum app programı ile ilgili olarak ki yeni başlayan birinin öğrenmesi imkansız.Ama mtgo ya gelince kesinlikle herkes hemde hiç sıkılmadan zevkle oynayabilir bide biraz ticari kafası varsa sadece acc açtırıp daha sonra trade ler ile göttürebilir işi yani en azından ben okuyup öğrendiklerim böyle :) daha trial hariç giremedimde :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Sosyal ağlarda paylaş

MtG ile ilgili single player birkaç oyun daha var
card resimleri de var o oyunlarda
illa kartları almak gerektiğini düşünmüyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...