Vendy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Arkadasim tarafindan hazirlanmis SC Calender programi. Stream de var icinde. TL forumlarinda bugun paylasti. Daha detayli bilgi asagidaki link de. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=166114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 baya uğraşılmış bir de C de yazması beni benden aldı C++'la uğraşan biri olarak :) aslında bunu TL'le anlaşıp lisansını bile satabilirdi baya emek var içinde bir o kadar da güzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sleeep said: baya uğraşılmış bir de C de yazması beni benden aldı C++'la uğraşan biri olarak :) aslında bunu TL'le anlaşıp lisansını bile satabilirdi baya emek var içinde bir o kadar da güzel ^^ C degil abi C# yazdi :) lisans isleride oyle kolay degil sanirim, butun grafikler oyun icinden calma cunku. blizzard oper aslina bakarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bunu c ile yazsaydı "DELİ BU KAÇIN" diye bağırırdım. Çokzel yapmış eline sağlık. Boş bir vaktimde belki ben de bir bakarım yardımcı olurum projeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Vendy said: C degil abi C# yazdi :) lisans isleride oyle kolay degil sanirim, butun grafikler oyun icinden calma cunku. blizzard oper aslina bakarsan :) dediğim gibi c++ yeni öğreniyorum c# veya C den önce direk ++ la başlamamı söylediler istediğim işler için o yüzden aradaki farkı da açıkcası pek bilmiyorum :D Deacon said: Bunu c ile yazsaydı "DELİ BU KAÇIN" diye bağırırdım. Çokzel yapmış eline sağlık. Boş bir vaktimde belki ben de bir bakarım yardımcı olurum projeye. c c++ c# çok mu farklı yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fantastik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 tl de birinin dediği gibi iphone app yapsa iyi para kırar bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sleeep said: Vendy said: C degil abi C# yazdi :) lisans isleride oyle kolay degil sanirim, butun grafikler oyun icinden calma cunku. blizzard oper aslina bakarsan :) dediğim gibi c++ yeni öğreniyorum c# veya C den önce direk ++ la başlamamı söylediler istediğim işler için o yüzden aradaki farkı da açıkcası pek bilmiyorum :D Deacon said: Bunu c ile yazsaydı "DELİ BU KAÇIN" diye bağırırdım. Çokzel yapmış eline sağlık. Boş bir vaktimde belki ben de bir bakarım yardımcı olurum projeye. c c++ c# çok mu farklı yav :D Aradaki fark çok fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 cidden msn kadar yer edicek hayatımda artık system trayde durur hep. arayüz de çok güzel, hem stream hem calendar olması güzel. bi şu notificationlar çıktıgında mouse üzerindeyken gitmese, ve notification'a tıklayıp detayları açıldıgında notification gene gitmese güzel olabilir gibi sanki. bi de buna bu arayüze sahip irc'e baglanıcak bi chat arayüzü olsa tamam işte bütün sc community nin ihtiyaçlarının tamamını karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bitirme projesi olarak versin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 BaaL said: bi de buna bu arayüze sahip irc'e baglanıcak bi chat arayüzü olsa tamam işte bütün sc community nin ihtiyaçlarının tamamını karşılar. super olur bu, iletecegim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 BaaL said: bi de buna bu arayüze sahip irc'e baglanıcak bi chat arayüzü olsa tamam işte bütün sc community nin ihtiyaçlarının tamamını karşılar. Irc Client bir sonraki sürüme eklendi ( 1.3.0b ) , bir aksilik olmazsa pazar ( en geç pazartesi ) yayınlamayı planlıyorum. Sınav haftası olduğu için işler biraz ( baya ) yavaşladı ama bir şekilde devam ettiriyorum. Ayrıca 1.3.0b dahilinde birde RSS reader olucak , Blue post tracker vb. şeyleri takip edebilmeniz için. Diğer pencerelerdeki birsürü ufak tefek değişiklik ve geliştirmeyi saymıyorum bile. Şu an işin en can sıkıcı yanı tanıtım kısmı. Zira üniversitede son dönemim ; sınavlar , projeler , tez vb. tonla iş arasında hem programlamaya hemde forumları gezip tanıtım yapmaya vakit olmuyor. Bu yüzden eğer programı sevdiyseniz , lütfen arkadaşlarınızla paylaşın. ( Bide TL'deki topici arada bumplayın :D ) Official Thread : ScCalendar Thread on TL Official Project Site : ScCalendar on Codeplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya program gerçekten çok iyi, ve sürekli takip edip feedback degerlendirmesi yapman da çok iyi. eminim iyi tanıtımı yapılsa starcraft camiasının facebook'u olur kısa sürede. imdb si olur. 5 pencere alttab yaparak forum/stream linki/turnuva chart/irc ile takip ediyor herkes turnuvayı bunları tek yere toplamış oluyor ne güzel. turnuva chartlarını falan da koyabilsen mesela o da güzel bi eklenti olur. turnuva stream'i oldugunda gözüken, tek tıkla yeni pencerede chartı çıkaran (ki bunun için sanırım go4sc2,esl turnuvaları adminleri ile konuşmak gerekir, MLG ve GOMtv zaten olmaz) bi eklenti de mesela hoş olabilir. ama programın şuanki hali çok başarılı herşeyiyle, bir türk yaptıgı için de kendim oturup yapmış gibi gurur duydum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 BaaL said: ya program gerçekten çok iyi, ve sürekli takip edip feedback degerlendirmesi yapman da çok iyi. eminim iyi tanıtımı yapılsa starcraft camiasının facebook'u olur kısa sürede. imdb si olur. 5 pencere alttab yaparak forum/stream linki/turnuva chart/irc ile takip ediyor herkes turnuvayı bunları tek yere toplamış oluyor ne güzel. turnuva chartlarını falan da koyabilsen mesela o da güzel bi eklenti olur. turnuva stream'i oldugunda gözüken, tek tıkla yeni pencerede chartı çıkaran (ki bunun için sanırım go4sc2,esl turnuvaları adminleri ile konuşmak gerekir, MLG ve GOMtv zaten olmaz) bi eklenti de mesela hoş olabilir. ama programın şuanki hali çok başarılı herşeyiyle, bir türk yaptıgı için de kendim oturup yapmış gibi gurur duydum :d Sağol :) Turnuva için çok düşündüm ama ne yazık ki baya zor. Zira turnuvaların stream'ini vermek bile çoğu zaman legal olmuyor. Gom turnuvaları direk yasak , mlg'nin de izin vericeğini sanmıyorum ( tatile girdiler zaten aylarca yok ) , belki Go4Sc2 , iem , esl ki onlarında kendi sayfalarından kullanıcı kaybetmeye hevesli olacağını sanmıyorum , malum reklam gelirleri vs. Chart olarak youplayoff gibi bi siteden veri çekilip eklenmesini düşünmüştüm , ama gene bambaşka bir sistemden , onların desteği/yardımı olmadan ( xml service etc ) veri çekip , işlemek , göstermek vs zor iş. Adam yarın "Ulan sırtımdan para kazanıyor hıyar" diyip sayfadaki tek kelimeyi değiştirse benim tüm parser'ım çöker , koca program rezil olur. Tüm programı da yabancı bir sitenin web developer'ının insiyatifine bırakmak mantıklı gelmiyor açıkçası :) O yada bu şekilde turnuva işine bir çözüm bulunacak ; ama mlg'nin tatile girdiği , bi sene daha blizzcon'un olmyacağı vb. şu durumda biraz ağırdan alıyoruz o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 daha indiremedim açmıyo ama süper bişeye benzio ellerinize saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sc calendar dürttü ve ben de craftcup ı kaçırmayarak kayıt oldum. ne güzel bi app hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Çok güzel bir düşünce olmuş. Program için teşekkürler... Türkçe Almanca dil seçenekleri olursa çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Harika olmuş ya! Ellerine & emeğine sağlık!! Nasıl beğendiğimi dile getireceğimi şaşırdım yahu! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 süper hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Hocam bende az çok yazılımla ilgilendim ve bu yapıt çok güzel olmuş görsellerde çok iyi hatta bende elimden gelen desteği verebilirim özellikle bu programa yakışır bir ico gerekiyor. Ben facebook sayfamızda ve formumuzda bunun tanıtımlarını yapacağım. Bu programın bir Türk tarafından yapılması beni aşırı derecede gururlandırdı fakat bir Türkçe dil seçeneği olsa çok daha şık olurdu. Ayrıca belli başlı sc2 forumları var bu forumlarında kullanılabileceği bir eklenti olabilir mi? Yani her forum bu programı seve seve yayınlayacaktır fakat forumdan da uzaklaşmalarını istemeden bu panel içinde başlıklar veya son mesajlar görünebilir mi? Neyse çok daha fazla fikir çıkar ama bu çalışma gerçekten hayli yeterli emeklerine sağlık ve tekrar altını şiddetle çizerek Türkçe dil seçeneği ve açıklamasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Şaka gibi, müthiş bir program. MSN Skype hikaye ScC şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Öncelikle herkese teşekkürler. Bugün sınavlarımında bitmesiyle artık bütün bayramı huzur içinde kod yazarak geçirebilirim sanırım :) Dil desteği tabi ki olucaktır , zaten çevrilecek çokta birşey yok ama şu anda tamamen yeni özellikleri ve programın çapını genişletmeye konsantre haldeyim. Bütün özellikleri şöle böle çalışır vaziyete getirip , sunduktan sonra ; kesinlikle dil seçenekleri eklenecektir. Bursat - Forumlar için servis sunmak şu an biraz zor. Zira şu an programda kullandığım , streamlerin görüntülenmesi için webden yayınlanan Xml Web Servis'im bile hatrı sayılır miktarda bandwidth yiyor. Eh malum bandwidth = para. Birde buna forumlar eklenirse ben batarım :) Şimdilik ucuza kurtarabilceğim özelliklere yüklenmek daha iyi olucaktır. Yeni sürümü yarın geceye kadar yayınlamayı umuyorum , olmadı en geç pazartesiye. Yayınlanınca direk burdan da haber veririm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sc2.iblogger.org ve facebook sayfamızda haberini geçtim senin yayınlayacağın bilgileride aynı şekilde ekleyeceğim. Sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 benim işim haber & reklam seeding i zaten. şu tatil sıkıntısı bir geçilsin. elimde ki işi bitirir bitirmez sana yardımcı olurum tanıtım kısmında. program çok ama çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Tüh yeni sürüm yarın akşama kaldı sanırım. Programı kullandıkça seviyorum yahu. Aradığım kadınmış vallahi. Porgamın içindeki ufak esprilere de pek bi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar