Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schonberg (A) 0 - 14 Kaiserslautern

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu skor işallah fb-gs maçınada yansır gs lehine olarak :D ne manyak olur ama haa siz bizi 6-0 biz sizi 14-0 vuaauahauh ne manyak dalga geçerdik bee[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 21 Ağustos 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hayalle yaşayan kakasını yaparken ölürmüş Ronaldinho

Demekki sen yarın saat 20:31:58:92 de ölücen(sa-dk-sn-salise)[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ümit karan la dalga geçiyosunuz ya helal ne diyim.Bu herifi küçümsemeyin formunda olsa süper bi santrafor farkında diilsiniz ama gol kralı bile olur formunda olsa[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 21 Ağustos 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
Abisi şimdi o bardan çıkacak sahaya incek top oynuycak ohoooooooo

onuda geç karıyı kızı bırakacak formayı şoru giyecek orta bekliyecek gelince vurup gol atacak....Ölme ümit ölme yaz gelsin bi ihtimal yonca biçeriz peh...[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Mesaj tarihi:
vay şerefsiz demek içki içip karılarla oynaşıyor ben bi tel çakayım da hemen ikaz ediyim screamer abinle insight amcanı kızdırmışın diye durun siz[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 21 Ağustos 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hayalle yaşayan kakasını yaparken ölürmüş Ronaldinho

yarıldım zuhaahahhahahhaaahah
mauhahahaahhahahahahah[signature][hline][b]Liv Tyler
  • Yeni Oluştur...