kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 selam konuyu bulamadim kesinlikle de g8'im sırf çift tıklamaya başladı, nereye yolluyorduk? tam link veya eski konuyu linklerseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yollamıyorsun. Resmi web sitesinden ticket aç. Ya da 0 800'lü bir numarası var orayı ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 maille gayet hızlı halloluyor telefona falan gerek yok. 3 gün max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 aslında telefon ile bir cagrıda hallediyorsun. mail ile bekleme olabiliyor. Fakat her şekilde logitech yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 cuma gunu ticket actim, gec kaldigim icin pazartesi onlarin cevaplarina cevap verebildim, urun iki haftaya elinde dediler carsamba gunu urun elime gecti. ust model hem de. logitech ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 adam hollandadan 1 günde mause yolladı. Çok severim Logitech'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar