Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En İyi Futbol Manager Online Oyunu Hangisi?

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar böyle bir sürü oyun var. Şuan birini oynuyorum ama oyun başı adaletsiz kadro dağıtması hoşuma gitmedi. Yani şansın varsa oyun başı iyi kadro geliyor buda saçma geldi. Hem adaletli hemde bildiğimiz futbol managere en yakın oyun hangisidir yada bildikleriniz?

Mesela Managerzone oyununa baktım iyi güzel ligde 12 takım var. Thropy manager bu açıdan daha iyi oyun daha gerçekçi 17 takım var. Ama thropy managerde de oyun başı saçma bir takım geldimi ezik kalıyorsun.

Bunların çoğunu oynamış en kralı budur diyebilcek birileri var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsini oynadım hattrick hariç. Goalunited vardı çok iyiydi ama yapımcı firma gerizekalının önde gideni çıktı oyunu mahvettiler, saçma sapan para ödeyenin kazandığı bir sisteme falan döndüler.

Mükemmel bir potansiyeli harcadı adamlar resmen.

FM nin oyunu yanılmıyorsam gerçek kadrolar ? Pek browser oyunları kategorisine alamıyorum öyle oyunları genelde ben. Yanılıyorsam düzeltin.

Üstteki sabit konuda bazı ilginç pek bilinmeyen oyunlarda var, dugout online oynamıştım bir ara onun da potansiyeli vardı ama geliştiren kimse yoktu oyunu, öldü gitti.

Nette çok lafı dönen bu var http://freekick.org/ ama başlamamıştım zamanında bir türlü, oyun hala geliştiriliyor gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:

Goalunited ayni hocam tam terzi 2. bir oyun cikardilar ama tutmadi gibi.Klasik devam ediyor cokta saglamlasti iyi yani suan 2011 update bekliyoruz gelin bekleriz hepinizi

Goalunited classice bende devam ediyorum ama classic versiyonuna patch falan gelmez.

1 senedir patch gelmiyor, goalunited 2011 e bakicaz diye bununla da ilgilenmiyorlar.

Çok basit updateleri classic versiyona yapmadıkları için bayıldım bende^^

ilk 11 gücüm 113 zaten ilgilenmeme rağmen :)
Sosyal ağlarda paylaş

baya uzun süre hattrick oynadım. 5. ligler falan açılmamıştı ya da yeni açılmıştı ben başladığımda, şimdi kaç lig var bilmiyorum. 1 sene olmuştur bırakalı, son 2 senesi zaten tarihi başarılarla dolu takımımı bırakmaya kıyamadığımdan 2-3 haftada bir girmekle geçmişti. acayip de para birikmişti takımda milli takıma katkıda bulunsam mı dedim ama uğraşamam diye vazgeçtim.

ht güzeldir iyidir seviyelidir. gerçi son zamanlarında pek çok yeni özellik çıkarıp biraz karışık hale getirdiler ama çok güzel oyundur. bunun yanında 1 sene managerzone oynadım, adını hatırlayamadığım bir kaç tanesini daha oynamıştım ama ht nin verdiği zevki hiç biri vermemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...