Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir tane geometri ( üçgende açı :/ ) sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
metboy, 23 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
christoph, 130/2 = 55 mi :)

bir de A dan K ye dik indirirsen yamuk nerde oluşuyo üçgen oluşuyo işte :)

yok dedimya yalan etmiş uykusuzluk bizi :D[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik
-Abi Horozlarda ne olur?
-İbibik falan..
-"-ik"ini at..!
-İBİB!
Mesaj tarihi:
Ee hala çözen çıkmadı mı ne soruymuş ya sen en iyi yarın hocana fln sor bu soruyu kaç saniyede çözecek acaba.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
D noktasından K noktasının oralara doğru AD doğrultusunda çizgi indirin.
B açısı 50
KCD açısı 5
aqwuyeqwfgweqqwef
anlatamam resim upload ediyim.
Sadece şunu söyleyebilirim herkes bir yere kadar geliyor ama benzerlik kuralını kullanmıo.
Tabi bu benim yaptıgıma göre,yanlış da olabilir ben şu resmi bi upload ediyim.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
40 buldum cevabı dogruysa anlatıyım cunku cok uzun buldum...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
ne yaptın ole fizban bak kesin 40 cıkcak sonuc[signature][hline]
Mesaj tarihi:
cozdum 40 da nasıl anlatıcam... Bi kindal gibi cizsem anlasılırmı acaba :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sallamadım cozdum iste sorun orda siz istediniz yazıom anlamazsanız sizin sorununuz...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Soruyu doğru çözene 'Albırt Aynştayn JR' gibi bir title verilmesinin talep ediyorum ayrıca gelecek 50 yıllık yiyecek ve içecek ihtiyacını da pati karşılamalı.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 23 Ağustos 2004 21:17 tarihinde (TAAA İLK SAYFADA SORUYA BAKIP..) demiş ki:
orası bana pek bi 40 gibi gözüktü..
[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Helel blaq öss ruhunu yansıtmıs adam össci soruya bakar kasmaz ve dogru cevabı verir.

Silphatos öyle deme böyle soruları genelde en olmadık zamanda en olmadık kişiler çözüyo deneme oncesi bikac tane boyle soru cozup geometriden 4-5 yapan olur yani tecrübeye sabittir :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
valla metboy yakında burda deneme sınavını sorar
iyice kafayı sıyırmak üzere[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
said:
fizban, 23 Ağustos 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar a dan k ya diki indirdiniz. KCB açısı = DAK açısı
AD = DC, DK = DK, ehe.

kenar açı kenar benzerliği. CDK ya x dersek, DKC açısı 90+x olur. benzerlikte nelde ettim bunu. DKC üçgenine bakacak olursak da 95+2x = 180 olur, x = de 42,5..eehm çıkmadı.. dur bi işlem hatası var bi yerde :)

ehm ben de ordan gittim
ad dc olmuyor ama
birinin karşısındaki açı 40 diğeri 45 oluo yukardaki üçgende.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
  • Yeni Oluştur...