Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoom ADSL Router Sınırlama


thelegbra

Öne çıkan mesajlar

:)
zoom 5506 x3 modemim var, interneti bir arkadaşımla paylaşıyoruz ama çok kavga ediyoruz neti sömürme konusunda.. web console'unda ona ait birşey bulamadım gibi birşey galiba ama, internetin bandwith'ini bir şekilde ikiye bölme şansımız var mı? kullanıcılara eşit paylaştırma olayı..?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar router diye yazdım. interneti paylaştıran router, bilgisayar değil, işletim sistemi falan demişsiniz, bahsettiğim router ile yapılabiliyor mu?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet zoom model için özel yazdırırım sonra flashlarım :P abi çok basit bişi, bir routerlı modemle 2 kişi neti paylaşıyoruz, başka bir sunucu falan yok, olması da imkansız zaten.. sadece zoom'da böyle bir ayar varmı diye açmıştım topic heh :)([signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 06 Temmuz 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
:)
zoom 5506 x3 modemim var, interneti bir arkadaşımla paylaşıyoruz ama çok kavga ediyoruz neti sömürme konusunda.. web console'unda ona ait birşey bulamadım gibi birşey galiba ama, internetin bandwith'ini bir şekilde ikiye bölme şansımız var mı? kullanıcılara eşit paylaştırma olayı..?


herneyse, yanlış anlaşılmış olabilir ama, sanırım problemime çözüm yok :( neyse, saolun..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
2 ay onceki olay, up'lıyorum, cunku gercekten yardıma ihtiyaç var..

adsli paylaştığımız komşum kazaa'da full downloada bırakıp uyumuş, ne yapabiliriz? :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...