thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 :) zoom 5506 x3 modemim var, interneti bir arkadaşımla paylaşıyoruz ama çok kavga ediyoruz neti sömürme konusunda.. web console'unda ona ait birşey bulamadım gibi birşey galiba ama, internetin bandwith'ini bir şekilde ikiye bölme şansımız var mı? kullanıcılara eşit paylaştırma olayı..?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kur bi linux sunucu yada isa server hallet herşeyi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yok yeni işletim sistemi yazdırsın özel! Netlimiter diye birşey olduğunu duymuştum bikaç kişiden belki işine yarayabilir ben denemedim ama sen yinede bi indir kur flm bi bakıver.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ya arkadaşlar router diye yazdım. interneti paylaştıran router, bilgisayar değil, işletim sistemi falan demişsiniz, bahsettiğim router ile yapılabiliyor mu?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sunucuyu router olark kullanırsın aynı şey. Sonuçta modem-routerların üstünde de işletim sistemi var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet zoom model için özel yazdırırım sonra flashlarım :P abi çok basit bişi, bir routerlı modemle 2 kişi neti paylaşıyoruz, başka bir sunucu falan yok, olması da imkansız zaten.. sadece zoom'da böyle bir ayar varmı diye açmıştım topic heh :)([signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Walla ozaman sende ifade sorunu var ilk mesajını okursan routerden yada zoomdan paylaştırma yapabilirmiyim sorusuna kendinde rastlayamazsın![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: thelegbra, 06 Temmuz 2004 01:42 tarihinde demiş ki: :) zoom 5506 x3 modemim var, interneti bir arkadaşımla paylaşıyoruz ama çok kavga ediyoruz neti sömürme konusunda.. web console'unda ona ait birşey bulamadım gibi birşey galiba ama, internetin bandwith'ini bir şekilde ikiye bölme şansımız var mı? kullanıcılara eşit paylaştırma olayı..? herneyse, yanlış anlaşılmış olabilir ama, sanırım problemime çözüm yok :( neyse, saolun..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bunu router'ın üreticisine mail atarak öğrenmeye çalışsan daha doğru olur bence.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 2 ay onceki olay, up'lıyorum, cunku gercekten yardıma ihtiyaç var.. adsli paylaştığımız komşum kazaa'da full downloada bırakıp uyumuş, ne yapabiliriz? :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 En ıyı cozum gıt o uyurken modem kablolarını cıkar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar