Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iskoçya-galler-irlanda.

Bella

Öne çıkan mesajlar

bunlardan birine giden var mı ya da hepsine?
hangisini ne sebeple tavsiye edersiniz?
yılbaşında gitmeyi planlıyorum da üçünün de hostel fiyatları pek ucuz değil.

irlanda'ya herkes mükemmel diyor Edinburgh'da bulununan eski binalar orta çağ kaleleri de inanılmaz ilgimi çok çekiyor. gidip bi Kelt müziği de dinlemek istiyorum karar veremedim.

hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğerlerini bilmem de iskoçya gezip festivallere katılmak için güzel biryer. Yılbaşında gidip ne yapmayı planlıyorsun ki? Karda kışta hem doğa güzellikleri farklı olacak hem gezemeyeceksin, yılbaşında bir olayları var mı bilmiyorum. En iyisi yazın festivallere denk gelecek şekilde gidip gezmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Fistan cok iyiymis ablanin sitesi( onun mu site?). Bir firsatini bulup okuyacagim hepsini. Benim de aslinda yapmak istedigim tam olarak o. Bir bakalim ufaktan baslayacagim bu sene.

Iskocyaya git Bella. Guney Irlanda icin schengen vizesi alman lazim. Kuzey irlanda ve Ingiltere icin ise Ingiltere vizesi gerekiyor.

Iskocya'ya git eger firsat bulursan da azcik Iskocya'nin guneyine inip Lake District e gidebilirsin. Dogasi inanilmaz guzel. O donemde kar da olur. Biz dag tirmanisi yapmistik (cok guzel manzarasi var)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
bu topiği unutmuşum ben.
irlanda'ya gittim.
insanları inanılmaz tatlı. çok yardımcılar.
cumhuriyette dublin çok güzel.
uk kısmında belfast çöp bence onu beğenmedim açıkçası pek zaman da harcamadım orda.
dublin gerçekten çok sevimli ama. pubları çok sevimli, trinity'e gidin insanın orda okuyası geliyor, dublin castle ve en büyük katedral görülmeye değer yerler. guinness storehouse var tabi ona gidemedim ben 5de kapanıyodu sanırım kaçırmıştım saati.
dublin'e de belfast'tan trenle gittim. pasaport kontrolü yapmıyorlar biraz stresli oldu ama vizeyle uğraşmadım sdf
öyle güzeldi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
ben olsam giderdim, gezersin ne güzel, farklı bir kültür, insanlar çok tatlı orda, dublin küçük, istanbul'dan falan gidiyorsan hani belki sıkılırsın ama o kaostan sıkılan insanlar için huzurlu.

Kızıl saçlı taş hatun hayalleri kurma, ben doğru dürüst o fotoğraflardaki gibi kızlar görmedim. İngiliz kızları güzel ama, ingiltere'ye gelirsin tatil için falan =)

iklim sorun olabilir. kötü bir iklimi var.

değişiklik iyidir, bakarsın belki ingiltere'ye geçersin sonra çalışmak için ya da daha iyi fırsatlar çıkar önüne belli mi olur. Belfast olsaydı gelme derdim de, Dublin güzel baya ben sevmiştim tekrar gitmek istiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...