Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Open Season 2 Yarı Finaller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

a typical foxer rally point.jpg
yarı final maçları daha güzel olmalı ya bronze lig gibi hata yapıyor adamlar

ne bronze lig hatası ya foxer çok iyi oynuyo hopetorture da iyi de yeterince iyi oynamadı
Mesaj tarihi:
Yanlız hopetorture'da bir vasatlık var tunca , hiç mücadele edemeden 2 oyunda süpürüldü geçen turnuvanın finalisti bu adam bukadar kolay yenilemez yenilmemeli diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
foxer'i yenicek tek adam boxer şuan. adam çok iyi micro macro herşey var, "nası olsa yendim" diye orda paradrop kasmasa base'ine indirse çoktan bitmişti
Mesaj tarihi:
turret yok kurulu siege yok base bomboş adam gitti 5 medivac dolusu adamı cehennemin ortasına hotdrop yaptı. senin kafa tabi zerge odaklı

baneling carpet bombing değil abi o marineler düşünce patlamıyorlar asdf
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Yanlız hopetorture'da bir vasatlık var tunca , hiç mücadele edemeden 2 oyunda süpürüldü geçen turnuvanın finalisti bu adam bukadar kolay yenilemez yenilmemeli diye düşünüyorum.

ilk oyunda 4 kişilik map oldugu icin scoutlayamadı 2. baracksı build order ve positiona yenildi, 2. oyunda da bansheeleri çok iyi tuttu foxer
Mesaj tarihi:
Kaede said:

turret yok kurulu siege yok base bomboş adam gitti 5 medivac dolusu adamı cehennemin ortasına hotdrop yaptı. senin kafa tabi zerge odaklı

Ona rağmen yendi yahu .
Mesaj tarihi:
Kaede said:

euhe eet o drop çok saçmaydı da 4 yerine 2-3 tank olsa direk bitirirdi
Mesaj tarihi:
O drop o kadar da kötü değildi. Tasteless ve Artosis kaçırdı ama drop sırasında HopeTorture'un natural'ındaki bütün SCV'leri tank splash'iyle öldü. Zaten kötü olan ekonomisi iyice Foxer'ın gerisine düştü.
Mesaj tarihi:
drop kötü i kara değildi ama move drop yeriine direk medivaclerle tankların tepesinde bekleyip drop yapmalıydı.

üniteler alakasız yerde supply depotlara falan saldırdı yanı
  • Yeni Oluştur...