Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Amerika halkina Genclerin sorunlarının sebebı sorulunca %40 mansonı sucluyor. Ve bu adam fanlarinin kendisini taklit ettginde uzuluyorsa Ve south parkin kahramanlara giptayla bakıyorsa tekrar dusunun derim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yok abı ben gercekten cok fazla sey bekliyorum insanlardan. Insanlıktan cıkmıs butun mıllet kopmus vıcdannından.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Cuce icq falan ver özelden yarın senle salim kafayla bi tartışalım ehehuhe ok?[signature][hline] The Truth is out There
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 buda benden Eminemle birlikteyken bitane. burda biraz ibnemsi çıkmış mesela. aha buda Marilyn ağa yuhahaha ehüe.okadar berbat deilya.[signature][hline]darkness_dream
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 buda bendendi birinci foto Eminemle olan ii sayılır.ikincide biraz ibnemsi mesela.duruşu falan.fe bikaç tane öyle olan far ondan biraz biseksüel olabilir demiştim.üçüncüyüde biraz adama benzemeye çalıssa enazından benzeye bilecegini göstermek için koydum.ama tabii buseferde orda abarmış taşfırın olmuş ehüe.yuhahaha.[signature][hline]darkness_dream
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya ben bu adamın felsefesini, tarzını seviyorum. müziği bana göre değil. bende güneşi sevmem. ne o öyle kuşlar böcekler hayat ne güzel falan. bence hayat hiç de güzel değil. melankolik bi ipimdir zaten. gerçi kendini beğenmiş olması biraz kötü tabii. ben aksine kendimden de nefret ederim. bu arada tarzı cidden çok güzel. adam aykırı. koyun gibi herkes aynı şeyi giyiyo zaten aynı tarz. ne o öyle nefret ederim. farklı olalım biraz. içimizden geldiği gibi olalım değilmi[signature][hline]I have no options left again.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 the fight song baska ne diim abi[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yeni bir greatest hits albüm yayınlayacakmış..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
HAYIRSIZ_EVLAT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 meraba herkese insanlar yanlış yoldasınız adamın ne dediini anlasanız sorun olmaycak bence bi önyargısız "the fight song"U dinleyin[signature][hline]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Quivalen-soth, 23 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki: the fight song baska ne diim abi yok yaw ben o sarkıyı begeniom ondan bahsettim orda heheh :D bence gizli kalmıs duyguları acıga cıkarıyor[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: ya ben bu adamın felsefesini, tarzını seviyorum. müziği bana göre değil. bende güneşi sevmem. ne o öyle kuşlar böcekler hayat ne güzel falan. bence hayat hiç de güzel değil. melankolik bi ipimdir zaten. gerçi kendini beğenmiş olması biraz kötü tabii. ben aksine kendimden de nefret ederim. bu arada tarzı cidden çok güzel. adam aykırı. koyun gibi herkes aynı şeyi giyiyo zaten aynı tarz. ne o öyle nefret ederim. farklı olalım biraz. içimizden geldiği gibi olalım değilmi Hımmm...[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar