Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marilyn Manson Hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence de ben o kişiyle özelden konuşacağımı konuştum o haklı ben haklıyım farketmez.. Ancak kimsenin kimseye tepeden bakmaya hakkının olduguna inanmıyorum. Mod admin falan filan da dahil. O zaman paticik paticik olmaz.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
ya birincisi neden birbirinizle ugrasıyorsunuz(sözüm birbirlerini çekiştirenlere...).ikincisi Marilyn kadın degil.onun karısıda far ayrıca.Marilynin kadın olmadıgından eminim ama gey olup olmadıgını bilemeyecegim.yakarısı yada bir sevgilisi var ondan çok emin degilim ama ikisinden biri var.ben karısı diye biliyorum.tabii bunun olması bu adamın biseksüel(iki taraflı ilişkilere giren)biri olmadıgını göstermez.falla bu abimin sağı solu pek belli olmaz bence....ama kadın veya 360 derece dönmüşlerden degil.[signature][hline]darkness_dream
Mesaj tarihi:
"ikincisi Marilyn kadın degil.
Marliynin kadın olmadıgından eminim ama gey olup olmadıgını bilemeyecegim."

Offfff bittim ben ya ahahahaha iptal ıoldum. Yok Yok bu saatte 4 efes çok geldi bana.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 22 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
UZATMA YETER! Dengesiz olduğumu sanmıyorum .. O mesajı yazmışım ki bir nedeni var..

ne demek sanane adamın ne yazıp yazmaması sene ne derece ırgalarki? bu emulatorcu güruhundan bayağı çekmeye başladık..[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
ya adam bos olnadıgını kanıtlamaya calısıyo ama embesil insanlar inanmamaya calısıyolar bu arada tebrikler valla cok guzel yorumlamıssınız solediklerini adam south parkta yasamak istiyo cunku o amerikayı elestirince embesiller devreye girip onu amerika dusmanı ilan ediyo ama bunu south park yapınca insanlar guluyo ve siz bunu ooo south parkı seviyomus diye yorumluyosunuz tebrikler bide nerdeyse her sarkıcı icin cıkartılan uvey babası tecavuz etmiş iddiası cıktı bunun icin eminem chester(linkin park solisti) icin falanda vardı aynı muhabbet muhtemelen yalandır daha cok hurafe var adamın hakkında kendine sakso cekmek icin kaburga kemiklerini aldırmıs falan filandaha fazlada var yaz yaz bitmez
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 19 Ağustos 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
Marlyn Mansoncıyım diyosun?

Bunu soylerken angi cirkin duygularini yatıstırdıgını ve ne kadar buyuk bir egoyu tatmin ettigini dusunmek bile istemiyorum.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Hrr. Ya orda nerde sanane var? Nasıl algılamak istiyosanız öyle algılıyosunuz? Mimikler falanda koyun o lafı derken dişlerini gösterdi hareket çekti falan ..[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Black_Dmc komik olan nedir söylermisin bukadar sırıttıgına göre....nevar o lafta.dogru birsey söyledim.adamın sagı solu belli olmaz.sonuçta burda söz konusu olan kişi farklı biri pek normal biri degil.[signature][hline]darkness_dream
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 22 Ağustos 2004 02:58 tarihinde demiş ki:

Bunu soylerken angi cirkin duygularini yatıstırdıgını ve ne kadar buyuk bir egoyu tatmin ettigini dusunmek bile istemiyorum.

Okadar pis okadar irenç duygularımı yatısdırdımkı o lafta yanı öyle bi 2 sennın pis duygularımı boşalttım yani Kustum adeta kendımden gectım o 3 kelımeyı yazarken hatta arada pogo bile yaptım gaz olup hatta hatta öyle buyuk oyle guzel egolarımı tatmın ettımkı yıllarca dusunup dusunup rahatlayım ıstedım. Evet itiraf ettim rahatladınmı sımdı[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
darkness_dream, 22 Ağustos 2004 02:59 tarihinde demiş ki:
Black_Dmc komik olan nedir söylermisin bukadar sırıttıgına göre.

Kusura bakma 5. i efesi bitirdim az önce kafam iyi oından ne görsem gülüyom pardon.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Super valla adam Manson hakkinda bir yazi koymus (muhtemelen kendsi cevirmis ugrasip) Senin cevap:
Sen mansoncimisin? Satanistsin yani sana boyle cevap verdim simdi cokda kral oldum laf aramizda bole cool cool mesaj attim. Icı bos ama sonucta senin susturur korkutur dimi.

Sonraki mesaj: Bak korkmus adam haha nasilda ezdik dimi hohohoho ulan ne kralız. Korkudan imzasini bile silmis.

ilerki mesajlar: hehehe zaten bunun ne olduguda belli degil. Aman tartisma kotu gidiyo cakamizi bozmiyalim hemen degistirelim biz bu adamın cınsıyetını tartısoyduk bakın ayıp oluyo. Bole kızmı Erkekmı bellı degıl gaydır bu gay vurduruyodur hergun. Vallarahatladım sımdı adama laf atınca Artık daha mutlu bir insanim. misssss

Son mesajlar: Ohh bugunluk bukadar terapi bana yeter artik cekiliyim koseme ictim sizarimda zaten simdi.

Budur Black senin bu kadar mesajda yaptıkların aha budur.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Cuce yemın edıyorum 5 biranın uzerıne benı guldurdun ya allahta senı guldurdun. Kaymak gibi geldin serefsizim ehueuhuehueh.

adam oturup kasmıs benım analizimi yapmış ya ehuehuhe[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...