Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 iki soruyu tek başlık altında soruyorum. 1-Unide internet tek bir çatı altında toplanıyor olmasından dolayıdır heralde iTunes'dan 9-10 kişinin Library'sine ulaşıp takır takır arşivdeki müzikleri dinleyebiliyorum.Hazır bu kadar kişiyi ve arşivleri bulmuşken kaçırmamak lazım. iTunes'da başkalarından müziklerini indirebileceğim program bilen var mı? Zamanında şu varmış ama yasaklanmış falan indiremedim. 2-Powerpoint de hocalar kağıt falan verirken her Powerpoint sayfasını tek a4 kağıda sığdırmak yerine 6 tane sunum sayfasını bir a4'e print ediyorlardı.Yazılar falan küçülüyordu ama mürekkepten kurtarıyorlardı.Elimde 25 sayfalık sunumlar var her bir sunu'yu bir kağıda basmak yerine 6 tane yada 8 tanesini bi kağıda basabilsem çok hoş olur. yukarıdaki sorunları çözmede fikri olan?
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 2. soru için, sunuyu açıp yazdır dediğinde solda yazdırılacaklar adı altında bi dropbox var, oradan dinleyici notlarını seçerek sayfa başına kaç slayt yazdırılacağını seçebilirsin.
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 tesekkürler stimpak. iTunes ile ilgili soru için bilgisi olan var mı?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 2.soruya ben başka bi yanıt vereyim. o şekilde sığdırdığında kareler -özellikle bi sayfada 4 kare için- çok gereksiz yere küçülmüş oluyor. önce primo pdf ile her kareyi bi sayfaya olacak şekilde çıkart pdf dosyasına. onun üzerinden multiple pages olarak bas. kareler daha büyük, daha okunur olacaklar
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Vardı eskiden ama yapıldıkça bloklanıyor. Eskiden hayat daha kolaydı 001 110 010101.. Thugsta said: iki soruyu tek başlık altında soruyorum. 1-Unide internet tek bir çatı altında toplanıyor olmasından dolayıdır heralde iTunes'dan 9-10 kişinin Library'sine ulaşıp takır takır arşivdeki müzikleri dinleyebiliyorum.Hazır bu kadar kişiyi ve arşivleri bulmuşken kaçırmamak lazım. iTunes'da başkalarından müziklerini indirebileceğim program bilen var mı? Zamanında şu varmış ama yasaklanmış falan indiremedim. 2-Powerpoint de hocalar kağıt falan verirken her Powerpoint sayfasını tek a4 kağıda sığdırmak yerine 6 tane sunum sayfasını bir a4'e print ediyorlardı.Yazılar falan küçülüyordu ama mürekkepten kurtarıyorlardı.Elimde 25 sayfalık sunumlar var her bir sunu'yu bir kağıda basmak yerine 6 tane yada 8 tanesini bi kağıda basabilsem çok hoş olur. yukarıdaki sorunları çözmede fikri olan?
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Teşekkürler dasaaa. Mum_Chamber: mümkün değil.. muzik arşivleri harbi iyi bob marleyler çeşitli rock soft falan..benim arşiv sadece trance-clubbing-rap'den oluştuğundan kaynaşamıyorum bir türlü diğer şarkılarla.
Öne çıkan mesajlar