sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 şu an izlemiyosanız hemen açın izleyin bu konuyu geç görürseniz özetini falan kesin izleyin. hiper maç hiper[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hangi kanal ?[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bitti premier league = ntv[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Abi maçı izledim,olmaz böyle birşey...O reyesin ilk yarıdaki müthiş performansı,dennis berkgamp ın 35 yaşındada nasıl iyi oynanacağını göstererek futbol dersi vermesi.Süper bir maçtı uzun zamandır böyle maç izlememiştim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 abi kaçkaç bitti takip edemedim :([signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 helal be takımıma...budur işte saol fizban teşekkür ettim :)[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol bu hafta Premier de her maç kaliteliydi Machester - Norwich maçı da iyidi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hiçbirini izleyemedim of ya. ntvde hangi programda weya ne zaman tekrarı werilir bilen war mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 oyoyoy. harika bir maçtı. iyiki skoru bilmiyordum tekrarını izledim biraz önce bitti[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Dünyada forvet te Henry defans, orta sahada Viera iyi oyuncu tanimam[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 müthiş maçtı insan bi maçtan daha ne ister ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 dün gece maçın tekrarını izledim mükemmeldi ya böyle maç bi daha zor izlenir viera ve campbell ın eksikliğine rağmen arsenal in bu derece iyi oynaması da ayrı bi mesele middlesbrough un kadro da dillere destan maşallah kim varsa almışlar[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bnde gecelyn eve geldm 1 de 2 de macın devamın yakladm ntvde tekrardan nese 3 1 yenılıorduk (arsenallmdır=)) uzuldum devam ettm adamlar su ana kadar gorduum nadır futbol maclarından bırını oynadılar yok bole bırsey tebrık edıorm arsenalı burdan=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kimleri açmış m.brough?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kimi almış demek istedin sanırım benim bildiğim George Boateng Jimmy Floyd Hasselbaink Massimo Maccarone Michael Reiziger Mark Viduka[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 süper maçtı hasret kalmışım şöyle güzel bol gollü çekişmeli maçlara. middlesbrough 3-1'ken skora yatsa muhtemelen alırdı maçı ama allahtan öyle bişey yapıp milletin zevkinin içine etmediler de çok güzel bi maç izleyebildik. bu arada m.boro kimleri almış: jimmy floyd hasselbaink, michael reiziger, ray parlour bi de mark vidukayı aldılar bunları biliyorum ben. onun dışındaki oyuncuları da iyidir genel olarak. [edit&ek: boateng ve maccarone 2002/03 sezonundan beri middlesbroughda] bi de lehmann amca herkese gösterdi bi kaleci bi pozisyonda ne kadar kötü yer tutulabilirmiş.[signature][hline]kender on the roof [Bu mesaj Kenderleme tarafından 23 Ağustos 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 gerçekten güzel maçtı.Zaten bir Pires hayranıyımdır adam girer girmez yaptı yapacağını,gösterdi futbolcu nasıl olurmuş herkese,Aziz başkan bastır parayı da al şu herifi be!*!Hayallere dalar*[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aziz Saviola alcakmışmış ve bu arada Parlour maç sonu AĞLADIIIIIIIIIIIII[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 23 Ağustos 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: screamer, 23 Ağustos 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Kimi almış demek istedin sanırım benim bildiğim George Boateng Jimmy Floyd Hasselbaink Massimo Maccarone Michael Reiziger Mark Viduka 2 senedir topluo böle de yaşlı artk bunlar[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Oraya Parlour u yazmayı unuttum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hollanda liginde bir Boateng var ama ismi daha kötüydü[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bi de juninho vardı noldu ona ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 boro'da oynayanı celtice gidecek gibi görüküyo. öteki de bildiğim kadarıyla lyon'da oynamaya devam ediyo. bi de ilhan irem vardı noldu ona?[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ne ilhan iremi kardeşim piresli aman tavuklu istememiş miydin sen ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar