Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2000+ Puana Ulaşan İlk Türk

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

o nasıl bir ranking? 3 sayfa var desek her sayfada 100 kşişi olsa hepi topu 300 kişi mi oynuyor şu oyunu? neye göre nasıl çalışıyor bu ranking sitesi?

kendini veya tanıdğını kayıt ederek Türklerden oluşturulmuş bi puanlama :) sc2ranks.com dan direk genel rankingi görebilirsin tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

http://sc2ranks.com/c/577/tr/

O kadar kastım ilk ben geçcem diye yapamadık.

Tebrikler cCc Oyman cCc :)-D

not: gurbetçilerimizden de vardır belki ama T_T net , kablo net gibi tırt internetlerle 2000'i geçmek sabır ister !

Jestin için teşşekürler sleep. Oyunda puanın önemi bir yere kadar. Benim için puanın yüksek olmasının değeri daha iyi rakipler gelmesi ve daha zor maçlar oynamak içindi. Onun dışında bu bağlantıyla ilk 2000 olacağımı düşünmemiştim. Dediğin gibi tırt internetimiz yıllardır düzelmedi.

Memphis said:

tebrikler kankime,
bu 2000 puanın serefine, güzel ünlülerle olan maçlarını bi replay pack yapda, insanlar o 2000 puanın degerini daha iyi anlasın :)

Saolasın memph madem öle diyosun yapalım yakında bir pack :) .
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

Oyman ben de tebrik ediyorum seni.

Fakat başka bir şey daha söylemek istiyorum. Bir zamanlar EU'da ilk 200'e (1XX) girmek üzereydin şimdi ise neredeyse #400.
Bir ara oyunu oynayamadın sanırım o zaman mı düşüş oldu?

2000'inin üzerinde çok fazla avrupalı oyuncu mevcut. Bağlantılarıda çok iyi olduğu için istedikleri zaman kasabiliyorlar. Biz türkler genelde bağlantı düzgün olduğu zaman oynamayı tercih ediyoruz. Birde şu son dönemdeki takılma bugı başa bela oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...