Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 şöyle kalabalık, skill geliştirmesi rahat bi sunucu lazım bana 10 saat kasıp 0.5 gelen sunucuda bu saatten sonra kimsede oynamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 150den fazla insan oynuyo 10 saat kasıp 0.5 skill gelen sunucu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ahoaoha calanuo calon her neyse ahahah. ulan asgard oyuncularına "eski asgard" diye yedirdiler, quaxiscilere eski quaxis, bi kaç tane daha isim yapmış eski serverın gmlerini alıp eski hede hödö dediler. hesapta uoyu bırakmış oyuncuları tekrar çekicekler. bi de ramazanda toplanıp kurbanlığa gireceklerine nebulaya giriyo bu serverlar ki orası da ne kadar içler acısı bi durumda olduklarının kanıtı. nebulaya saldırmaya devam belki 100ü zar zor geçen oyuncu sayınız 150 olur ama daha fazlası da olmaz. nebulada şuan client sorunları olmasına rağmen 190 oyuncu flaan görüyoruz. ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abyss diye bi sphere sunucuda karakter açtım dün ortalama sabah akşam 300 den fazla kişi oluyor biraz fazla random ama fena değil. artık türk sunucuları benim açımdan zor hem saatlerce oynayacak zaman yok hemde eskisi gibi sunucular arası entrikalardan sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yeni sunucumuza gerek sphere, web sitesi ve connectore yönelik test için gönüllü arkadaşlar arıyoruz, ilgilenirseniz ö.m atmanız yeterli yapımı devam eden sitemiz ultima online linkini de vereyim belki bir göz atmak isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sitenizin grafiklerini kim yaptı baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sadece grafik olarak bakmamak lazım =) hesap alınıp giriş yapıldığında altta facebook tarzı bir bar olduğunu göreceksiniz. tam anlamıyla tüm fonksiyonlarını henüz bitirmesem bile genel olarak işlevsel. http://uo.gamingtr.com/p/goruntuismi şeklinde profil sayfanız oluşacaktır. profil sayfalarından arkadaşlarınızı ekleyebilir, yine facebook tarzı chat fonksiyonu ile konuşabilirsiniz. web sitemizi dolaşırken de biraz şanslıysanız bir miktar altın kazanabilirsiniz, ama şuan en önemli ihtiyacımız bunların test edilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Staff kadrosunu göremedim sitede. En önemli yerdir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 stamdropun sadece blackstaffla çalışması falan bbeaaaaah olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ohannesburgler sanırım şimdiye kadar gördügüm en iyi uo sitesi ayrıca bu alttaki bar olayı yıktı beni :D ne zaman açılıcak server birde serveri test etmek istiyorum nasıl yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 özel mesaj atman yeterli veya [email protected] u ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Cystein said: stamdropun sadece blackstaffla çalışması falan bbeaaaaah olmamış rehbere yanlış aktarılmış sanırım, staff türevleri ile çalışıyor, düzeltildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Pickles said: sitenizin grafiklerini kim yaptı baya iyiymiş çizimlerini ben yapıyorum oyununda siteninde ancak tabi dostum pingu'nun hakkını kesinlikle yiyemem adam bir web dehası ne dediysem yaptı şaşkınlık içinde izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bi şu adamın sitesine bakın bi caloaoaoala nın allah aşkına. 70 kişi altına düşmüyomuş. büyük i ile ingilizce kelime yazan öküzlere hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ben birşey farkettim, gerçek hayattada bu geçerli sanırım, bir işe ne kadar emek harcayıp ne kadar kaliteli birşey yaparsan aynı oranda o kadar emek harcamayıp ucuz kalitesiz iş yapan yer para yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yatsıya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çalan çırpan daha çok kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Pickles said: çalan çırpan daha çok kazanır haklısıın haklıııııııııııııı haklısııııın haklııııııııııııı sende haklısın canııım haklısıın haklıııııııııııııı haklısııııın haklııııııııııııı sende haklısın canııım haklısıın haklıııııııııııııı haklısııııın haklııııııııııııı sende haklısın canııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ultima Online al sana server listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 vaay magic and arrowun uo parmak pointer fikrini nerden aldığı belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bu tür bir fikri düşünmek için aşırı zeka sahibi olmaya gerek mi var anlamadım?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Magic arrow'un altinda senelerin emegi yatiyo buarada. Kadrodan falan oldugumdan söylemiyorum, alakam yok. Netekim isin taa baslangic kismina kadar olan hikayeyi biliyorum :) Calma cirpma bi server degil yani. Senelerdir bitane cakma server acmak yerine, beklemekle yetinip sistemlerini olusturdu baya bi :) Acilsin ben bile oynarim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yeni sistemlere gerek olmadığını ne zaman anlayacaksınız hiç bilmiyorum valla. uo için gereken abartılmamıs ph,adam gibi player adam gibi oyun yetkilisidir. yok yeni silah yok koşarak ok atmadır boss sistemidir bahçıvanlıktır falan bunların hepsi amaçsız temel olayı sağlamadığın sürece. ki yeni sistem için kasarken temel olaylara agırlık verilmiyor sonra server açılınca eksiklikler olunca ne bekloyosunuz acılalı x gün oldu tarzı cevaplar alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Magic Arrow gerçekten emek verilmiş görünüyor, fakat şu wikipedia'a ultima online konusunda uoplayer'i silip, "uo bilgi kaynağı" olarak kendini bağlantı göstermiyor mu işte bunu sevmiyorum :) Emek veriyorsan, emeğe de saygı duyacaksın. Yarın da başkaları sana saygı duysun. Teraziye tıklayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar