Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://www.pepperspollywogs.com/blog/wp-content/uploads/SprinklesDisplay.jpg Göze hitap etmesi için ise torbanın içine bunlardan dökebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Annenizi babanızı kesersiniz uyurken, çok kötü, yapmayın. Esrar içen adam her şeyi yapar, unutmayın. Paranızı çalar, annenizle cinsel ilişkiye girmek gibi fantaziler geliştirir. Gerçek bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 daha kötü şeylerde var, ama sonucta bir sürü insan okuyo bu forumu söylenmez burda hepsi. ama şöle ipucu veriyim midesi kaldıranlar kendileri araştırabilir. mesela esrar icenler kendilerini meyve olarak görüp bıcakla derilerini kesip soymaya calışıyorlar. bu yüzden kollarında öle izler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 cüce o dediğin çok uç bi nokta ya, crystal meth kullananlar fln yapıyolar öyle, ki o da en nalet uyuşturucu maddesi günümüzdeki. ama ot-kokain in öyle bi etki yaptığını duymadım görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 legalize etseler ne yazar etmeseler ne yazar. burada (en azindan benim bulundugum yerde) kimse sorsaniz ya balkonunda yetistiriyor, ya satan birini taniyor, ya da direk pharmacy'de calisan birine rast gelip ondan satin falan alabiliyorsunuz. en son gelen kanunla uzerinde bulundugu zaman yakalandiginizda, sabikaniza falan gecmiyor vede. sadece kirmizi isikta gecmis gibi ticket aliyormusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Cuce said: daha kötü şeylerde var, ama sonucta bir sürü insan okuyo bu forumu söylenmez burda hepsi. ama şöle ipucu veriyim midesi kaldıranlar kendileri araştırabilir. mesela esrar icenler kendilerini meyve olarak görüp bıcakla derilerini kesip soymaya calışıyorlar. bu yüzden kollarında öle izler varıspanak iyi çocuktur yapmaz öyle şeyler hep lcdnin başının altından çıkıyor bunlar. ıspanak iyi ama çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sotto said: Bilimum kanser riskleri bir yana,bağımlı olunan herşey o olmadığnında acı yaratır,demek istediğim buydu haksız mıyım...Esrar bağımlısı olan biri,kolay kolay çat diye kesemez,bağımlı da buna denir,bu da acı yaratır...Çok sigara içen birinin sigara olmayınca sinirli olması gibi...Acıyı sadece fiziksel olarak algılamayın.Ayrıca dediğim gibi hastalığından tut,kafa güzelken yapabileceğin bir türlü fiziksel tehlike vs...oha hangi kanser riski yok artik. THC kanser tedavisinde kullaniliyor farkinda misin, beyin kanseri hucrelerini yokettigi de tibben kanitlandi? ha tabi marijuana yasal olmadigi icin, yasadisi sekilde aldiginda uzerinde allah bilir neler olacak, zira uretim bastan yasadisi ve kontrolsuz oldugundan bitkinin uzerindeki tum bocek zehirleri, adamlarin gramaji artirmak icin koyduklari vs vs cigere direk. bu goz onune alinirsa, evet torbacidan alinan ot adami kanser yapar orasi dogru. marijuana'nin yasal olmasini en cok bu sebeple destekliyorum, icen yine icecek, en azindan sagliginin icine etmesin, uyusturucu kacakciligindan mafyalar, teror orgutleri vs nemalanmasin falan. THC zararlidir veya bagimlilik yapar diye adam gibi bi tip bolumunden makale (paper yani, oyle kose yazisi falan demiyorum dergiden) varsa gosterir misiniz, ben gormedim hic. sizin zararli/zararsiz veya bagimlilik yapici/yapmayici oldugunu dusunmenizin bi onemi yok zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 DoruK said: Cuce said: daha kötü şeylerde var, ama sonucta bir sürü insan okuyo bu forumu söylenmez burda hepsi. ama şöle ipucu veriyim midesi kaldıranlar kendileri araştırabilir. mesela esrar icenler kendilerini meyve olarak görüp bıcakla derilerini kesip soymaya calışıyorlar. bu yüzden kollarında öle izler varıspanak iyi çocuktur yapmaz öyle şeyler hep lcdcrtnin başının altından çıkıyor bunlar. ıspanak iyi ama çevresi kötü.FTFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: cüce o dediğin çok uç bi nokta ya, crystal meth kullananlar fln yapıyolar öyle, ki o da en nalet uyuşturucu maddesi günümüzdeki. ama ot-kokain in öyle bi etki yaptığını duymadım görmedim :) Bir çok arkadaşımın başına geldi, maalesef bugün psikopat zannediyor herkes onları kolları façalı olduğu için. Ama işte sizin dediğiniz gibi zararı olmayan bi koko bi cigu yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 fdısfkshfsjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 benim iki bacagim bi kolum yok, hep esrar yuzunden. AAAAAAAAAAAA dur lan varmislar, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yasa geçti mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu senato seçimlerinin arasında bahsi geçmiyor neredeyse anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 california prop 19 results die aratirsan bi suru sey cikio ama daha belli diil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 belli abi sicti prop 19, 57 ye 43 gibi bisey. anasini satayim benim eyalette de saraptan yuksek alkollu iceceklerin marketlerde falan satisini serbestlestirecek prop gecemedi, american't lar ya =/ yine angut angut yerlerdeki eyalet icki satim yerine gitcez aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi o degil de saka bi yana tea baggerlar kazandi, kovmasinlar lan beni bunlar ulkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://elections.msnbc.msn.com/ns/politics/2010/california surda var 56 ya 44 hayir onde ama oylarin daha %20 si acilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Gel abi British Columbia taraflarina en azindan akilli burda insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ahah cidden ya kesin degil daha sonuclar evet de cnn project etti hayir cikti diye, oyle cikar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 lan ben de seneye losangeles için planlar yapıyodum. iptal edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 governator istemezse, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Eğer marlboro, J.Walker v.b. sermaye sahibi/üretici musevi amerikan şirketleri olsaydı yasa geçmişti desem mi demesem mi? Cpt. Obvious yapıştırmayın bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Cpt. Aydoğan Vatandaş yapıştırcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 benim de teyze de esrarlı kafayla diğer teyzemin burnunu kesmiş beyler bu olay gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar