Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı Yayında Ot İÇTİ

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

daha kötü şeylerde var, ama sonucta bir sürü insan okuyo bu forumu söylenmez burda hepsi.

ama şöle ipucu veriyim midesi kaldıranlar kendileri araştırabilir.
mesela esrar icenler kendilerini meyve olarak görüp bıcakla derilerini kesip soymaya calışıyorlar. bu yüzden kollarında öle izler var
Sosyal ağlarda paylaş

legalize etseler ne yazar etmeseler ne yazar. burada (en azindan benim bulundugum yerde) kimse sorsaniz ya balkonunda yetistiriyor, ya satan birini taniyor, ya da direk pharmacy'de calisan birine rast gelip ondan satin falan alabiliyorsunuz.

en son gelen kanunla uzerinde bulundugu zaman yakalandiginizda, sabikaniza falan gecmiyor vede. sadece kirmizi isikta gecmis gibi ticket aliyormusunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

daha kötü şeylerde var, ama sonucta bir sürü insan okuyo bu forumu söylenmez burda hepsi.

mesela esrar icenler kendilerini meyve olarak görüp bıcakla derilerini kesip soymaya calışıyorlar. bu yüzden kollarında öle izler var
ıspanak iyi çocuktur yapmaz öyle şeyler hep lcdnin başının altından çıkıyor bunlar. ıspanak iyi ama çevresi kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bilimum kanser riskleri bir yana,bağımlı olunan herşey o olmadığnında acı yaratır,demek istediğim buydu haksız mıyım...Esrar bağımlısı olan biri,kolay kolay çat diye kesemez,bağımlı da buna denir,bu da acı yaratır...Çok sigara içen birinin sigara olmayınca sinirli olması gibi...Acıyı sadece fiziksel olarak algılamayın.Ayrıca dediğim gibi hastalığından tut,kafa güzelken yapabileceğin bir türlü fiziksel tehlike vs...
oha hangi kanser riski yok artik. THC kanser tedavisinde kullaniliyor farkinda misin, beyin kanseri hucrelerini yokettigi de tibben kanitlandi?

ha tabi marijuana yasal olmadigi icin, yasadisi sekilde aldiginda uzerinde allah bilir neler olacak, zira uretim bastan yasadisi ve kontrolsuz oldugundan bitkinin uzerindeki tum bocek zehirleri, adamlarin gramaji artirmak icin koyduklari vs vs cigere direk. bu goz onune alinirsa, evet torbacidan alinan ot adami kanser yapar orasi dogru. marijuana'nin yasal olmasini en cok bu sebeple destekliyorum, icen yine icecek, en azindan sagliginin icine etmesin, uyusturucu kacakciligindan mafyalar, teror orgutleri vs nemalanmasin falan.

THC zararlidir veya bagimlilik yapar diye adam gibi bi tip bolumunden makale (paper yani, oyle kose yazisi falan demiyorum dergiden) varsa gosterir misiniz, ben gormedim hic. sizin zararli/zararsiz veya bagimlilik yapici/yapmayici oldugunu dusunmenizin bi onemi yok zira.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Cuce said:

ıspanak iyi çocuktur yapmaz öyle şeyler hep lcdcrtnin başının altından çıkıyor bunlar. ıspanak iyi ama çevresi kötü.
FTFY
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

cüce o dediğin çok uç bi nokta ya, crystal meth kullananlar fln yapıyolar öyle, ki o da en nalet uyuşturucu maddesi günümüzdeki. ama ot-kokain in öyle bi etki yaptığını duymadım görmedim :)

Bir çok arkadaşımın başına geldi, maalesef bugün psikopat zannediyor herkes onları kolları façalı olduğu için.

Ama işte sizin dediğiniz gibi zararı olmayan bi koko bi cigu yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...