Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 23/08/04 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daldım emacan.
Girince msn'den falan ulaşasın.
22'de bırakıcam aksi takdirde.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Mesaj tarihi:
*çaktırmadan natural jedi'ye katıldıını aynı arzuları paylaştıını gösteren bi hareket yapar ve tekrar yerine siner*[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
Saolunuz ema.
Müziğe özlem bir kardeşimiz var.
Onu yayın yapıyoruz bilhassa.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Mesaj tarihi:
Hereos III soundtracks ----- Sand
:D zor bi istek[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
küçük aksaklıktan dolayı özür dileriz paticik radyo olarak :P

size hayatta en sevdiğim gruplardan biri olan ministry'nin daha geçen ay içinde çıkan albümünden dehşetengiz bişey çalarak devam ediyorum..
Mesaj tarihi:
aslında almanca bişeyin kısaltmasıymış ama ingilizce açılımı krazy mother f**king depeche mode olarak geçiyor fanlar arasında :)

bi tane daha ministry, bu parça onların diil ama geçen albüme pek yakışan bir parçaydı.
Mesaj tarihi:
madem bu akşam 4 dinleyiciyi geçemiyoruz (ehehe), rating kaygımı tamamen kaybederek siz olmasanız da ben burda oturuyor olsam dinleyeceklerimi çalmaya geçiyorum.

bari bi kişi yayından tamamen memnun olsun :)

[Bu mesaj Emaleth tarafından 23 Ağustos 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...