Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Selamlar ahali. Yeni araba almayı planlıyoruz da. Genelde ben kullanacağım için güçlü ama çok cep yakmayacak bir motor istiyorum araçta , ama zaman zaman annem de alacağı için arabayı o da dış görünüşe önem veriyor. Açıkçası bunları sağlayacak ve konforlu olacak "0" bi model arıyorum. Aklıma Chevrolet Lacetti ler falan geldi ama sizden de tavsiye almak istedim.. Teşekkürler ^^ update : ford focus ve fusion da hoşumuza gitti bi ara test sürüşüne gidicez. ama benim gözüm chevrolet cruze da kaldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Selam, Ben bu chevrolet denen markanın oldukça sallama araçlar yaptığını düşünüyorum. Nazarımda kendisi hâlâ Daewoo'dur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 cok cep yakmıycak dıyorsun da cruze ların otomatıklerının asırı yaktıgı soylentılerı var alan bın pısman dıe .. ıyı arastır derım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 paramecium said: Selam, Ben bu chevrolet denen markanın oldukça sallama araçlar yaptığını düşünüyorum. Nazarımda kendisi hâlâ Daewoo'dur. Saygılar. aynen katiliyorum ford focus iyidir hic chevrole ye bulasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 güçlü ve chevrolet? corvette almıyosanız o biraz zor 2008 seat leon 2.0tdi tiptronic 2010 citroen ds3 gri manuel 2011 citroen ds3 beyaz manuel 2010 citroen ds3 siyah manuel 2008 mini cooper S manuel 2006 alfa romeo 159 1.9dizel siyah manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 alfalar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 polo tdi dsg? fiesta 1.4 otomatik benzinli. biri 41 digeri 32. ya ba$ta verecen parayi ya da benzine verecen. sec begen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fiesta ben pek tavsiye etmiyorum, konforlu bi araba değil, direksiyonu fazla sert ve kliması hiç bir işe yaramıyor. eski kasada böyleydi yenisinde ne kadar ilerledi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sıfır focus öneririm. manueli var gayat on numara sony sound systemine dicek lafım bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nissan juke hakkında ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Semih lan olur da cruze alırsan gezdir beni lan..Çok merak ediyorum onu asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aa otomatikmis bu arada ben mal gibi sırf manuel koymusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ahahaha onu dicektim ben de adamın aramadığı ne varsa onu koymuşsun Max 40demiş nerdeyse hepsi 40 üstü :D hepsi manuel 0 olan yoktu sanırım adam 0 arıyo ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 0 aradıgı yazıyo muydu, kacırdım oyleyse. hepsi 40k ustu olabilir zira hepsine pazarlık yapılıp o fiyat %10 aşa çkilicek allahın emri. öyle bakın bakarken ilanlara.koyanlar da ona göre basıyo fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 synth'in linklediği araçlar güzel. alfa ve cooper temiz araçlara benziyo. citroen de 2010 model zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 az yaksın performans olsun diyince ya dizel manuel ya kucuk motor manuel yani. hem sıfır hem az yaksın hem şık olsun hem performans olsun hem otomatik olsun diyince öle bi araç 40kya olmaz zaten. öncelik sırası lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 opw hem de 0mış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 honda civic type-s 1.8 oto ozaman anca. 1.8 benzinli otomatik olması ürkütmesin, arkadaşımda var şehir içi 7-8le geziyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 11 saniyede 100e cikan hondayi doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 O hondanın iç dizaynı süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 otomatikle okadar oluyo bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar