Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Peki maç tarihlerini 2 oyuncu kendi arasında anlaşırsa değiştirme şansımız olacak mı? Maç ayarlanması ne şekilde olacak? ESL'dekinin bir benzeri olabilir mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sanguin said: Peki maç tarihlerini 2 oyuncu kendi arasında anlaşırsa değiştirme şansımız olacak mı? Maç ayarlanması ne şekilde olacak? ESL'dekinin bir benzeri olabilir mi mesela? MAÇ GÜN VE SAATLERİ : Pazartesi/Salı : Division C Çarşamba/Perşembe : Division B Cuma/Cumartesi/Pazar : Division A Her grup için 2 gün yeterli olacaktır.Division A grubu haricindeki gruplar için maç saati zorunluluğu yoktur. Division A grubu maçları Canlı yayınlanacağı için 19:00 dan sonra maçlar başlayacaktır. Fikstür açıklanınca her gruba ait turların hangi tarihlerde yapılacağını görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 TSL said: Sanguin said: Peki maç tarihlerini 2 oyuncu kendi arasında anlaşırsa değiştirme şansımız olacak mı? Maç ayarlanması ne şekilde olacak? ESL'dekinin bir benzeri olabilir mi mesela? MAÇ GÜN VE SAATLERİ : Pazartesi/Salı : Division C Çarşamba/Perşembe : Division B Cuma/Cumartesi/Pazar : Division A Her grup için 2 gün yeterli olacaktır.Division A grubu haricindeki gruplar için maç saati zorunluluğu yoktur. Division A grubu maçları Canlı yayınlanacağı için 19:00 dan sonra maçlar başlayacaktır. Fikstür açıklanınca her gruba ait turların hangi tarihlerde yapılacağını görebilirsiniz hacı benim hafta sonu macları besiktas macına denk getirmemeye calısın, denk gelirsede biriyle degistirin lütfen dasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya ben hafta sonları bazen musait olmuyorum nasıl yapıcaz onu ?? ornegin cuma musait olurum cumartesi pazar olmam. yada cuma cumartesi musait olmam pazar olurum. boyle bi secme sansi warmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 SnailBey said: ya ben hafta sonları bazen musait olmuyorum nasıl yapıcaz onu ?? ornegin cuma musait olurum cumartesi pazar olmam. yada cuma cumartesi musait olmam pazar olurum. boyle bi secme sansi warmi ? farkedermi sonucta freewinsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaFrost Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Hafta içi hiç zamanım yok, kusura bakmayın. Listeden çıkartabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Memphis said: SnailBey said: ya ben hafta sonları bazen musait olmuyorum nasıl yapıcaz onu ?? ornegin cuma musait olurum cumartesi pazar olmam. yada cuma cumartesi musait olmam pazar olurum. boyle bi secme sansi warmi ? farkedermi sonucta freewinsin.. ya fake nickle katılmak varsa bende katilirim abi. bu memphisin puani yetmiodu nasil girer lige. ben dandik adamlarla oynamak istesem zaten sepulcher le fln oynarım. memphis div b de olsun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 SnailBey said: Memphis said: SnailBey said: ya ben hafta sonları bazen musait olmuyorum nasıl yapıcaz onu ?? ornegin cuma musait olurum cumartesi pazar olmam. yada cuma cumartesi musait olmam pazar olurum. boyle bi secme sansi warmi ? farkedermi sonucta freewinsin.. ya fake nickle katılmak varsa bende katilirim abi. bu memphisin puani yetmiodu nasil girer lige. ben dandik adamlarla oynamak istesem zaten sepulcher le fln oynarım. memphis div b de olsun lutfen. yaaaa, bikaç iyi oyuncuyu daha divA ya kattılar die arada sende kaynamışsın, göbek atacana neler diosun :) neyse onumuzdeki sezon gidersinde divA nin kalitesi artar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 SnailBey said: ya fake nickle katılmak varsa bende katilirim abi. bu memphisin puani yetmiodu nasil girer lige. ben dandik adamlarla oynamak istesem zaten sepulcher le fln oynarım. memphis div b de olsun lutfen. Aynı görüşte olan başka Division A oyuncuları varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 TSL said: Aynı görüşte olan başka Division A oyuncuları varmı ? neden sadece div a' lara soruluyor ? div b olup div a yı 1-2 puanla kaçıran adamların daha çok hakkı yenmiş olmuyor mu? Sleeep said: ha bi de sen fake accle giriyorsan tsl div a ya onu da konuşurlar orda novandaz vs son günler ladder kasarken sen iplemeyip fakeaccle giriyorsan çözüm bulurlar , derlerse sleeep sen ladder kasmışsın div a dasın böyle böyle durum var napak kabul ediyor musun durumu ? ben de olmaz öyle şey yollayın aşağı liglere derim bilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 TSL said: SnailBey said: ya fake nickle katılmak varsa bende katilirim abi. bu memphisin puani yetmiodu nasil girer lige. ben dandik adamlarla oynamak istesem zaten sepulcher le fln oynarım. memphis div b de olsun lutfen. Aynı görüşte olan başka Division A oyuncuları varmı ? nolucak butun Division A aynı görüşte olsa? hadi arkımın yaptıgı geyiği anlayamayıp bana burdan ultimatom vermeye calısıosunda ben desemki, o accountda benim, birini ladder oynamak icin aldım , digerini 2v2 3v3, bitane daha var onlada UMS oynuyorum kime ne? istedigimle katılırım, dersenki yok ben onun nickini begenmedim sokmucam, senin bilcegin iş, o işin adıda dikta yönetim oluo, keyfin bilir hiç bişey diyemem şunuda belirtiym 16 yaşımdan beri ankarada oturmama ragmen istanbulda en az 6-7 turnuvaya gelmişimdir(bi cogunuz gibi istanbulda oturup yenilme korkusuyla veya rezil olurum korkuyusla gelemeyenlere inat), bu turnuvaları düzenleyen insanlardan nefret etsemde ( ornegin jess, tanıyan tanır ), çünkü amacım gamingin gelişmesiydi, ne kadar ilgi olursa okadar sponsor destegi olcagının hep bilinciydeydik.. ama gel görkü bu işi organize edenlerin, becereksizlikleri ve çapsızlıklarından dolayı ülkemde wcg dahil bir çok güzel turnuva düzenlenmio? gaming bitme noktasına gelmiş ve sanki butun bunlar yaşanmamış gibi hala yıllardır bu camiada olan bana, tanımadıgım birisi gaming adına bişeyler organize etmeye kalkıp bana ultimatom veriyo.. dicek cok sey varsa, sc2'yle biraz olsun kıpırdanan camiayı yıpratmamak için demicem, sadece gözünüzü açın biraz, bırakın polyanacılık oynamayı, olayı kişiselleştirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ulan nasıl bir dramadır bu ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kişi ignore etme yok mu forumda? Ben mi bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sen bulamadın . sol ustte war kocaman bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sanguin said: Kişi ignore etme yok mu forumda? Ben mi bulamadım? ignore etmek için bi tusamı ihtiyap duyyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 neyse tartısma uzaynca sleeep falan hak yenildigini düsünüomus, kimsenin hakkını yemiyelim diye ligden cekiliyorum, bu forumunda eleştiri kaldırcak kapasitede olmadıgı kanatine vardıgım içinde artık eleştiride yapmıcam böylece herkez mutlu olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 eksik kalmasin http://images.starcraftmazter.net/4chan/for_forums/drama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 drama queen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Memphis said: kimsenin hakkını yemiyelim diye ligden cekiliyorum, tebrik ediyorum isabetli karar vermenden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kimi izliceniz memph yerine simdi ?? sepulcherimi . adam 1900 terran onu izlemek warken baska eleman mi izlemek istionuz. ladder da puan sistemi sadece bi kriterdi bu lig için. burda turnuva yapilsa sc2 de kazanma olasiligi adamlar fln bellidir supriz cok ender cikar. bu adamlarda ilk 20 icinde zaten. ondan dolayı div a kaliteli olmasıdan yanaysanız biraz daha genis dusunun pls. yok memph bana laf soktu ondan div a olamaz fln gibi seyleri bi kenara bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 nihat doğan alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hahahah hey allahım tiplere bak ya =) hangi lige düştüm ne ödül alcam maubbeti yapıolar öff. hayat meselesi yapmışlar sc'yi =)) olm snail kacırdıgım büyük tartışma bumu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Memphis said: kimsenin hakkını yemiyelim diye ligden cekiliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 memophis ben şimdi ayarlasam boxer'ı benım yerime oynasa ligde hoş olurmuydu olmazdı bence, öle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar