Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Tsl nin sitesinde a lar dışındaki divisionların hangi gün hangi saatte yazıcagı yazmıyor, kendi hesabınızda yaklaşan maçlarım kısmındada gözükmüyor, bilmeden birde "yazıyor aynı yerde" diye ne güzel uyduruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 varsa öyle bir eksiklik bir an önce ulaşın adamlara da, son anda işler karışıp gecikmeye neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Soimyr said: Tsl nin sitesinde a lar dışındaki divisionların hangi gün hangi saatte yazıcagı yazmıyor, kendi hesabınızda yaklaşan maçlarım kısmındada gözükmüyor, bilmeden birde "yazıyor aynı yerde" diye ne güzel uyduruyorsunuz. okumaktan mı acizsiniiiz , üşeniyo musunuuuz anlamadım ki aaabi. MAÇ GÜN VE SAATLERİ : Division A gurubu ve diğer gruplarda CANLI yayınlanacak maçlar saat 19:00 itibariyle başlayacaktır. CANLI yayınlanmayacak maçlar ise haftalık periyodlar şeklinde yapılacaktır. Belirlenen haftalık periyodlar içerisinde oyuncular 7 gün içerisinde uygun oldukları saat ve tarihte karşılaşmaları yapabileceklerdir. o yukarda yazan hafta içerisinde herhangi bi gün div a harici rakibini bulup maçını yapabilirsin. div-a hakem zorunlu oldugundan bi hakem bulunup bi de rakip buluncak zaten stream vs olacagından ayarlanır işte haftasonunda vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oha flame yemişim :D kızsam mı acaba paticik sıtayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 maçlar başladı anladığım kadarıyla. bu başlık neden bu kadar sönük kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Her mesaj yazana 10 kişi laf sokarsa kimse bir şey yazmaz tabi bu başlığa :) Harcandı resmen burda konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Anladığım kadarıyla canlı yayınlanacak maçlar dışında hafta içinde istediği zaman oynayabiliyor oyuncular. Ancak hangi maçlar canlı yayınlanacak? Bu yazıyor mu bir yerde de ben mi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Zamanla daha iyi olucaktır.Dövüşe dövüşe an gelir daha güzeli olur.Hele canlı maclar başlasın ozaman festival havası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bir de Borked nickli arkadaşı tanıyan var mı? Kendisi oyuna 1 haftadır falan girmiyor ulaşamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Nick değişimi yapan tüm oyuncular profillerindeki Battle.Net Char ve Kodu güncellesinler lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 31 aralık 1 ocak da maç gözüküyor bu arada fikstürde. 1 hafta kaydırsaymışsınız keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 BaaL said: 31 aralık 1 ocak da maç gözüküyor bu arada fikstürde. 1 hafta kaydırsaymışsınız keşke. O hafta maçlarını bir sonraki hafta içine ve önceki haftaya alabiliriz. Gözden kaçmış tarih ayarlamaları yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şimdi cuma ctesi 7 de deniyor maçlar. tabi kafam karıştı hangi gün kim oynayacak diye. bi yerde de yazmıyodu sordum soruşturdum. yazayım da herkes bilsin: fikstürde ilk 5 maç cuma, 2. 5 maç ctesiymiş. bunu da siteye yazarsanız güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ben de oyundan sorarak öğrendim. Bu tarz bilgiler oyunlar oynanmadan birkaç gün öncesinden siteden duyurulmalı ya da oyunculara bildirilmeli. İlk hafta birçok maç oyuncuların haberi olmaması nedeniyle oynanmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 eeeööö bu durumda benim maçım yarın oluyor. ama yarın doğum günüm ve akşam evde sc2 oynıyacak değilim. 6 da falan olsa bari maçım. kime ulaşsam da söylesem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 BaaL said: eeeööö bu durumda benim maçım yarın oluyor. ama yarın doğum günüm ve akşam evde sc2 oynıyacak değilim. 6 da falan olsa bari maçım. kime ulaşsam da söylesem acaba bence rakibine söyle ctesi oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Merhaba, az önce biten Division c3 maçımızda Sammael ile oynadık. Replay yüklemeyi bir türlü bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 asdf mesajlar nie silindi bu topicte yaw ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LM said: asdf mesajlar nie silindi bu topicte yaw ?! sana hesapmı vericekler cCc !!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Division B1 grubundan Leprosi, PureChaos ve Visas Division B2 Cazker ve Stein Bu yukarıda nickleri bulunan arkadaşlara ulaşamıyoruz.Tanıyan varsa lütfen TSL ekibine ulaşmaları gerektiğini iletebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Leprosi ( Ziver Başar) tanıyanlar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 eşleşmelerin günleri ve saatleri açıklandımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://www.tslpro.com/index.php?l=1&s=1&mod=match&view=schedule Şuraki tarihler kullanılacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Adminlere sesleniyorum. Bu raiden meselesi nolcak? Ayrıca diğer liglerde maç yapmayan adamlar diskalifiye edilecekmi. Bu konularda açıklamalarınızı beklemekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 anlaması zor bir ilgisizlik var adminler tarafından bu lig hakkında, bilgilendirmeler yapılmıor,reportaj yapılarak canlı tutulmaz bu tip organizasyonlar. biraz daha titiz davranılmasını talep ediorum yetkililer tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar