Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Electroworld Türkiye StarCraft Ligi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tsl nin sitesinde a lar dışındaki divisionların hangi gün hangi saatte yazıcagı yazmıyor, kendi hesabınızda yaklaşan maçlarım kısmındada gözükmüyor, bilmeden birde "yazıyor aynı yerde" diye ne güzel uyduruyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Soimyr said:

Tsl nin sitesinde a lar dışındaki divisionların hangi gün hangi saatte yazıcagı yazmıyor, kendi hesabınızda yaklaşan maçlarım kısmındada gözükmüyor, bilmeden birde "yazıyor aynı yerde" diye ne güzel uyduruyorsunuz.

okumaktan mı acizsiniiiz , üşeniyo musunuuuz anlamadım ki aaabi.

MAÇ GÜN VE SAATLERİ :

Division A gurubu ve diğer gruplarda CANLI yayınlanacak maçlar saat 19:00 itibariyle başlayacaktır. CANLI yayınlanmayacak maçlar ise haftalık periyodlar şeklinde yapılacaktır.

Belirlenen haftalık periyodlar içerisinde oyuncular 7 gün içerisinde uygun oldukları saat ve tarihte karşılaşmaları yapabileceklerdir.

o yukarda yazan hafta içerisinde herhangi bi gün div a harici rakibini bulup maçını yapabilirsin.
div-a hakem zorunlu oldugundan bi hakem bulunup bi de rakip buluncak zaten stream vs olacagından ayarlanır işte haftasonunda vs
Mesaj tarihi:
Anladığım kadarıyla canlı yayınlanacak maçlar dışında hafta içinde istediği zaman oynayabiliyor oyuncular. Ancak hangi maçlar canlı yayınlanacak? Bu yazıyor mu bir yerde de ben mi kaçırdım?
Mesaj tarihi:
BaaL said:

31 aralık 1 ocak da maç gözüküyor bu arada fikstürde.
1 hafta kaydırsaymışsınız keşke.

O hafta maçlarını bir sonraki hafta içine ve önceki haftaya alabiliriz. Gözden kaçmış tarih ayarlamaları yaparken.
Mesaj tarihi:
şimdi cuma ctesi 7 de deniyor maçlar. tabi kafam karıştı hangi gün kim oynayacak diye. bi yerde de yazmıyodu sordum soruşturdum.
yazayım da herkes bilsin:

fikstürde ilk 5 maç cuma, 2. 5 maç ctesiymiş.

bunu da siteye yazarsanız güzel olcak
Mesaj tarihi:
Ben de oyundan sorarak öğrendim. Bu tarz bilgiler oyunlar oynanmadan birkaç gün öncesinden siteden duyurulmalı ya da oyunculara bildirilmeli. İlk hafta birçok maç oyuncuların haberi olmaması nedeniyle oynanmayabilir.
Mesaj tarihi:
eeeööö bu durumda benim maçım yarın oluyor. ama yarın doğum günüm ve akşam evde sc2 oynıyacak değilim. 6 da falan olsa bari maçım. kime ulaşsam da söylesem acaba
Mesaj tarihi:
BaaL said:

eeeööö bu durumda benim maçım yarın oluyor. ama yarın doğum günüm ve akşam evde sc2 oynıyacak değilim. 6 da falan olsa bari maçım. kime ulaşsam da söylesem acaba

bence rakibine söyle ctesi oynayın
Mesaj tarihi:
Division B1 grubundan Leprosi, PureChaos ve Visas
Division B2 Cazker ve Stein

Bu yukarıda nickleri bulunan arkadaşlara ulaşamıyoruz.Tanıyan varsa lütfen TSL ekibine ulaşmaları gerektiğini iletebilir misiniz?
Mesaj tarihi:
Adminlere sesleniyorum. Bu raiden meselesi nolcak? Ayrıca diğer liglerde maç yapmayan adamlar diskalifiye edilecekmi. Bu konularda açıklamalarınızı beklemekteyiz.
Mesaj tarihi:
anlaması zor bir ilgisizlik var adminler tarafından bu lig hakkında, bilgilendirmeler yapılmıor,reportaj yapılarak canlı tutulmaz bu tip organizasyonlar.

biraz daha titiz davranılmasını talep ediorum yetkililer tarafından.
  • Yeni Oluştur...