dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 'ı sigara içer gibi parmaklarının arasında tutup yiyen tüm insanlarla tanışmak istiyorum.
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben dolar rulosu gibi burnuma sokuyorum
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 çok severim rulokatla sigara içme rp si yapmayı
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 rulokati sigara icer gibi yemeyi negronun kremali kismini dislerle siyirmayi eti puf'un sadece puf kismini yemeyi cokseviyorum.
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 arkadaş tüm türk milleti olarak yapmışız bunları bariz. piyasadaki bu tarz ürünlerin %90ı dışardan bi yerden çakma olduğuna göre dünya nüfusunun da %90ı eminim yapmıştır. maymun gibi oyna oyna burnuna gözüne sok bisküviyi sonra niye evrim lan neden maymun da maymun.
cemss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 senko said: eti puf'un sadece puf kismini yemeyi cokseviyorum. bunu yapmayan yoktur sanırım.
asangel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 senko said: rulokati sigara icer gibi yemeyi negronun kremali kismini dislerle siyirmayi eti puf'un sadece puf kismini yemeyi cokseviyorum. bence bunların hepsini yapmayan yoktur
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cemss said: senko said: eti puf'un sadece puf kismini yemeyi cokseviyorum. bunu yapmayan yoktur sanırım. sırf "ulan niye bunu böyle yiyo insanlar" diye merak ettiğimden denedim ama hiç de zevkli değilmiş adamlar uğraşmış o kadar bisküvi falan doğru dürüst yiyin lan çok sinirlendim
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 uyuyup uyanınca geçti hevesim ya lehmeacun yiycem onun yerine
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Saeros said: cemss said: senko said: eti puf'un sadece puf kismini yemeyi cokseviyorum. bunu yapmayan yoktur sanırım. sırf "ulan niye bunu böyle yiyo insanlar" diye merak ettiğimden denedim ama hiç de zevkli değilmiş adamlar uğraşmış o kadar bisküvi falan doğru dürüst yiyin lan çok sinirlendim +1
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 baklava dururken lahmacun mu canın sağolsun
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dylanN said: 'ı sigara içer gibi parmaklarının arasında tutup yiyen tüm insanlarla tanışmak istiyorum. istanbuldamısın sevişebiliriz
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Satandist said: dylanN said: 'ı sigara içer gibi parmaklarının arasında tutup yiyen tüm insanlarla tanışmak istiyorum. istanbuldamısın sevişebiliriz Sonunda beklediğim post geldi. Allah razı olsun
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Overseer said: baklava dururken lahmacun mu canın sağolsun evet hatta 3 lahmacun üstüne bol soğanlı salata (hatta soğan salatası gibi bişey) yedim, şu an midemde ufak bir parti var diyebilirim bebeğim
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cemss said: senko said: eti puf'un sadece puf kismini yemeyi cokseviyorum. bunu yapmayan yoktur sanırım. denenmez
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bunu veletken sıraya dökerdim kalemi batırıp güya balık avlıyormuş gibi yerdim.
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 pringles yerken de ördek dudağı yapan?
Öne çıkan mesajlar