di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Selam, Hayal meyal hatirliyorum birine sozum vardi. Kimdi o acep ? Kerebic dedigimiz sey su bu asagidaki tatli oluyor bu arada =P http://cafefernando.com/images/kerebic2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kerebic ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Koydum fotografini consi. Mersin-Hatay tarafindan bi tatli. Bunu yedikten sonra baklavayi falan tatlidan saymiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Nedir bu baklava ile olan derdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kişiselde tatlı. Garbageda tatlı... Bolulu Hasan Ustadan komisyon mu bağladınız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ne derdimiz olacak lan tatliyla. Denk geldi soyledim oyle. Hali hazirda bir baklava kotu muhabbeti varsa bile haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 arcane said: Kişiselde tatlı. Garbageda tatlı... Bolulu Hasan Ustadan komisyon mu bağladınız arkadaş. Abi bunu bulamiyosun buralarda. Yani caninizi cektirmek icin bir sebebim de yok, cukunuz siser kalirsiniz direkt. Mesuliyetini alamam bu yukun. =P Dun bi arkadasla konusurken bayramda memlekete gidip gelicem dedei, iki kilo kereci istiyorum o zaman dedim. Ordan geldi benim aklima. Ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bana var borcun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bana yoktu da kerebici gördükten sonra olabilir istersen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sozunu ne zaman tutucaksin ondan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ahah bayram bitiminde tutucam da Istanbul disinda olanin hic sansi yok abi. Bosuna heveslenme. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 BANA!! BANA BANABNABNAFas degildi bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ya ismarlayayim alayiniza, parasi hic hic dert degil -zira kilosu 15 lira maksimum- lakin oyle cok cok gelmiyo iste meret. Sorayim arkadasa fazla getirebilirse yapariz bi kerebic bulusmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 şimdi hatırladım banaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 açıktırmayın olm adamı akşam akşam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 km lerin manasi yok , olursa oyle bi bulusma basar gelirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ya yapmayın abi böyle şeyler. Çok canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sus tıknaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 BEN BEN BEN, BANA VARDI.. EVED.. BEN BENİ SEÇ, BENİ SEÇ BEN HAYIR BEN! tatlı istiyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 banaydı tabii ki, başka kime olabilir? aliyim pakedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 adresi özelden attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 olm bu ne?! bundan yemeliyim! nerden çıktı bu şimdi sdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bana vardı bana. Bana. Bana Bana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Tatlılı başlık, tam da kazandibi yiyordum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Allahsız mısın birader? Geçen yaz 8 kilo yedim bundan. Ye ye doyamıyosun ya... ne biçim bir tatlıdır arkadaş. Ben ki G.Antepliyim, az kaldı baklavayı es geçiyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar