di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Selam, Hayal meyal hatirliyorum birine sozum vardi. Kimdi o acep ? Kerebic dedigimiz sey su bu asagidaki tatli oluyor bu arada =P http://cafefernando.com/images/kerebic2.jpg
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Koydum fotografini consi. Mersin-Hatay tarafindan bi tatli. Bunu yedikten sonra baklavayi falan tatlidan saymiyosun.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kişiselde tatlı. Garbageda tatlı... Bolulu Hasan Ustadan komisyon mu bağladınız arkadaş.
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ne derdimiz olacak lan tatliyla. Denk geldi soyledim oyle. Hali hazirda bir baklava kotu muhabbeti varsa bile haberim yok.
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 arcane said: Kişiselde tatlı. Garbageda tatlı... Bolulu Hasan Ustadan komisyon mu bağladınız arkadaş. Abi bunu bulamiyosun buralarda. Yani caninizi cektirmek icin bir sebebim de yok, cukunuz siser kalirsiniz direkt. Mesuliyetini alamam bu yukun. =P Dun bi arkadasla konusurken bayramda memlekete gidip gelicem dedei, iki kilo kereci istiyorum o zaman dedim. Ordan geldi benim aklima. Ehuh.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bana yoktu da kerebici gördükten sonra olabilir istersen sdfsd
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sozunu ne zaman tutucaksin ondan haber ver
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ahah bayram bitiminde tutucam da Istanbul disinda olanin hic sansi yok abi. Bosuna heveslenme. =)
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 BANA!! BANA BANABNABNAFas degildi bana :p
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ya ismarlayayim alayiniza, parasi hic hic dert degil -zira kilosu 15 lira maksimum- lakin oyle cok cok gelmiyo iste meret. Sorayim arkadasa fazla getirebilirse yapariz bi kerebic bulusmasi.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 km lerin manasi yok , olursa oyle bi bulusma basar gelirim asdf
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ya yapmayın abi böyle şeyler. Çok canım çekti.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 BEN BEN BEN, BANA VARDI.. EVED.. BEN BENİ SEÇ, BENİ SEÇ BEN HAYIR BEN! tatlı istiyorum lan :(
gecko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 banaydı tabii ki, başka kime olabilir? aliyim pakedi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 olm bu ne?! bundan yemeliyim! nerden çıktı bu şimdi sdsadf
mep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Tatlılı başlık, tam da kazandibi yiyordum (:P)
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Allahsız mısın birader? Geçen yaz 8 kilo yedim bundan. Ye ye doyamıyosun ya... ne biçim bir tatlıdır arkadaş. Ben ki G.Antepliyim, az kaldı baklavayı es geçiyodum...
Öne çıkan mesajlar