Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 heh her maçta sölemekten gına geldi ama milli takımın defansının geleceği harbi karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Afedersiniz bu takımdan cacık olmaz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 rüştü naptınnnnnnnnnnn![signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 şu kaleye murat şahin geçse bin kat daha iyidir rüştüden.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hakan ünsal feci batırdı bence bu akşam, bu arada iyi ki önder turacı'yı elimizden kapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bülent naptı rüştü napıt[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yenildik ya aferin böyle milli takıma!!! Dedeleri oynatırsan böyle olur gerizekalılar. İddaa da oynadım bu salaklar yüzünden kaybedicem off.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 katılıyorum mustafa izzet bu takımda oynayamaz adam turkce bile bilmiyo doru durust.bulent i de dalya yapsin diye aldi son dakka zaten o da oynamaz artik milli takım'da.aylardir kaleye gecmemis rüştü'yü oynatmak niye volkan dururken...hakan unsal da kesin oynamamali gs de bile oynamamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 inanılmaz birşey. koskoca milli takım bikaç hödük dışında defansta oynayacak adam bulamıyor mu? düz hödükler ordusu var defansta. 1-2 sene önceki bülent olsa yine oynar bu takımda ama o da iyice yaşlanmış hödüklere uydu o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 iyi oldu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 abi fizban alternatif ne yahu 18 tane 1. lig takımında yok mu bunlardan iyi oynayan adam :) seni beni çıkarsak daha iyi oynardık :) ya ne biliim hadi gençlere birşey demiyorum yine zamanları var da. bi de yaşlı hödükler napacak. genç en azından bi hırsla filan mücadele eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Adını bile duymadıkları takımlara yeniliyo hödükler off.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae [Bu mesaj fizban tarafından 18 Ağustos 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nukem harbi tuttugun takımı belli ediyosun..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Abi yapmayın şimdi,serkan iyiydi bir tek(fenerden).Bu takım ali güneş,ibrahim toraman(ilk 11 e) giremiyorsa ne diyeyim artık...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ali Günşe fenerde iken ersun denilen eleman yoktu milli takımın başında.. Git başklarında suç ara. Yine fenere çamur atma yolu buldun ya bu maçta da.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ya kadroda fazlaca Fenerli vardı diye oh yenildik iyi oldu diyosunuz ya ben daha size bişey demiyorum ırak milli takımını tutun siz renkleri de siyah beyaz bukadar olmaz! Böyle mallık görmedim madem adamı hafife alcaksın niye özel maç ayarlıyosun Dünya 3.sü ülke gidip absürt takımlar dışında maç yapmadı Şenol Güneş de böyleydi Ersun Yanal da böyle. Gidin adam gibi takımlarla oynayın yada boşuna başka ülkelere rezil olmaya gerek yok yayla idman yurduyla oynasınlar şurda 2dk serederiz![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 rahat dedik çaktılar ya gayet zevksiz bi oyun sonrası bu futbolla 2oo6'yada gidemeyiz[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bu komplo teorilerini geçmelisin nukem..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Çakarlar tabi şurda ilk sayfaya baksana bi herkes ezicez yenecez hüpletcez gümletcez havasında. Nezaman böyle havaya girse Türk takımları hepsi babayı alır güzelce. Aha yine aldık. Her nekadar hazırlık maçı olsa da yenilmeyi hazmedemiyorm. Bence sağdan soldan Mustafa İzzet gibi tipleri hiç çağırmasınlar milli takıma faydalı olduklarını pek görmedim bu gurbetçilerin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Vodan haklısın dayı.. !^%'W%é'%!é!! offf off.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 LoL ya belarus kimdir ya yuh..[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bu kadro ile Dünya Kupası hayal olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yeteneksizler fenerliler formsuzlar da gsliler heralde :) ama doğruya doğru bi ali guneş bi ibrahim toraman olsa defansta yenilmezdik...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 offff la bu ne is.[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fortinbras, 19 Ağustos 2004 11:14 tarihinde demiş ki: yeteneksizler fenerliler formsuzlar da gsliler heralde :) ama doğruya doğru bi ali guneş bi ibrahim toraman olsa defansta yenilmezdik... onlar da kazma abi bence euhahe. gerçi şu 2 beşiktaş maçında da carewle birlikte takımın en iyi oyuncularıydı ama daha zaman gerek fikrimin değişmesi için. gerçi ali güneş benim yıllardır beşiktaşta gördüğüm en iyi sağbek ama fenerdeki halini de biliyoz sonuçta. neyse daha bi konuya dönersek milli takımda bir türlü zihniyet değişmiyor. acaba ersun yanal özgür iradesiyle mi yapıyor bunları yani inanılmaz birşey sahadaki taktik dışında hiçbirşey değişmemiş. ben bir de yeni federasyon nasıl olacak onu merak ediyorum. yunanistan maçı ingiltere maçı gibi mi olacak bakalım. milli dava mı müşteri yolma fırsatı mı göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar