Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye vs belarus

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

Ya kadroda fazlaca Fenerli vardı diye oh yenildik iyi oldu diyosunuz ya ben daha size bişey demiyorum ırak milli takımını tutun siz renkleri de siyah beyaz bukadar olmaz!

Böyle mallık görmedim madem adamı hafife alcaksın niye özel maç ayarlıyosun Dünya 3.sü ülke gidip absürt takımlar dışında maç yapmadı Şenol Güneş de böyleydi Ersun Yanal da böyle. Gidin adam gibi takımlarla oynayın yada boşuna başka ülkelere rezil olmaya gerek yok yayla idman yurduyla oynasınlar şurda 2dk serederiz![signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Çakarlar tabi şurda ilk sayfaya baksana bi herkes ezicez yenecez hüpletcez gümletcez havasında.
Nezaman böyle havaya girse Türk takımları hepsi babayı alır güzelce.
Aha yine aldık.

Her nekadar hazırlık maçı olsa da yenilmeyi hazmedemiyorm. Bence sağdan soldan Mustafa İzzet gibi tipleri hiç çağırmasınlar milli takıma faydalı olduklarını pek görmedim bu gurbetçilerin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 19 Ağustos 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
yeteneksizler fenerliler formsuzlar da gsliler heralde :)
ama doğruya doğru bi ali guneş bi ibrahim toraman olsa defansta yenilmezdik...
onlar da kazma abi bence euhahe. gerçi şu 2 beşiktaş maçında da carewle birlikte takımın en iyi oyuncularıydı ama daha zaman gerek fikrimin değişmesi için. gerçi ali güneş benim yıllardır beşiktaşta gördüğüm en iyi sağbek ama fenerdeki halini de biliyoz sonuçta.

neyse daha bi konuya dönersek milli takımda bir türlü zihniyet değişmiyor. acaba ersun yanal özgür iradesiyle mi yapıyor bunları yani inanılmaz birşey sahadaki taktik dışında hiçbirşey değişmemiş.

ben bir de yeni federasyon nasıl olacak onu merak ediyorum. yunanistan maçı ingiltere maçı gibi mi olacak bakalım. milli dava mı müşteri yolma fırsatı mı göreceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...