di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Selam, TR'de bulunan sunucularimdan biri bosa cikacak ve ben makinayi DC'den cikarmak istemiyorum. Ihtiyaci olan varsa makul bir fiyatla kiralamak istiyorum. Q6600 islemci ve 4GB ram'e sahip sunucu. Ustunde 1+1TB disk var. Ihtiyac olmadigi takdirde disk'lerden birini ben alacagim. Ihtiyac varsa birakabilirim. Fiyat hat ihtiyaciniza gore degisecek haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sitemde hosting firmanin reklamini koyarim bide aylik 7 dolar veririm, gunluk 12564 unique ziyaretci aliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Site dedigin de site olsa. =P Saka bi yana biri alsin sunu da kurtulayim yau. Linux oldugu surece sistem yonetimini de ben yapicam hadi. Sirf sunucu DC icinde kalsin, gidip almakla ugrasmayayim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ucuzsa alirdirda bizde fakiriz be abey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar