_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 77 boya 82 kilo ideal bana göre kilo verme. Şahsen ben kilomu boyumdan 10 fazla olacak hale getirmeye çalışıyorum. Spor yapmayı bırakma tabii.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Vodan, o dediğini yaptım zaten. spor yapmadan yemeği keserek 95'ten 80'e düştüm. ama tıkandı orda. haftalarca aynı dieti sürdürmeme rağmen 80'in altına inemedim moralim bozuldu devam da edemedim. sonuç alamayınca devam etmek istemiyor insan. _Mordrac_ ideal falan değil kilom. vücut yapısıyla, kemiklerle ve genetikle de ilgisi var bunların. mesela bir arkadaş 1.80 boy 90 kilo ve gayet iyi gözüküyor, hem de spor falan da yapmıyor. vücut yapısı öyle. ben ise tam tersine armut vücutluyum, kalçalar çok geniş, göbek 2 metre. ki biliyorum ben 70 kiloya düşsem bile bu kalça ve göbek inmeyecek, spor lazım. ama ilk önce kilo verip sonra spora abanmayı düşünüyorum (spor salonuna vücuda şekil vermek için gidicem, kilo vermek için uğraşamam.. para da yok şu anda). çok şekilsiz bir vücudum var. herkese aynı kilo aynı boy uymuyor. sonunçta 10-12 kilo vermem lazım kafadan. daha tavsiyelere açığım efenim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 1.78 boy 20 yaş dersek 67 ideal kilo.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Vodan, 23 Ağustos 2004 15:47 tarihinde demiş ki: 1.78 boy 20 yaş dersek 67 ideal kilo. oha 33 kilo küsur fazlam var muaehae[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bence kilo boydan 10 aşşağı olmalı. 1.80 boya 70 gayet iyi.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende işte dediğim gibi 1.77 boy var. yaş 19. ilk 70 kiloya düşeyim, sonra olmadı biraz daha inerim ama öyle çok da ince olmak istemiyorum. yağ lazım bana biraz =p. neyse daha 11 kilom var heheyt.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Valla boy 90 kilo 83 hiçbir sorunum yok kilo ile benim. Bu arada 10 kilo az kürdan demek erkek için. Yazıktır günahtır yapmayın ya :)[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bu hesaba göreben çöp adamım * 90 boy 65 kilo *[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sen zaten ölmüşün ağlayanın yok :P[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: BOccOB, 23 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki: Sporla kilo verirseniz vücut şekliniz de düzelir, öyle şok rejimle 95 den 80 e düşersen hantal görüntün elbette kaybolmaz. Hatta göbeğindeki çatlaklar da geçmez mirage :P Spor yapıp sağlıklı beslenince kilo vermek genç yaşta çoook kolay burnunda kemik eğrili olunca genç yaşın avantajını pek kullanamıyosun ama. sonuçta gençsin adam gibi bi kalbim ciğerin var ama burnun yüzünden bu potansiyeli kullanamıyorsun. doktor da kemik büyümesi 22-23 yaşının sonuna kadar devam ettiği için ameliyet tavsiye etmedi ama ameliyat yapılması gerekiyor ilerde. bu yaşta da yapılıyormuş (19) ama sonuçlar pek iyi olmuyormuş genelde. burnumdaki bu duruma rağmen 2 ay boyunca 2 günde bir koşuya çıkmıştım. 1 ay sonra 20 dakikaya ulaşmıştım ama hiç arttıramamıştım. spor hocam ise 1 saate falan çıkartırsın yavaş yavaş demişti. benim için kolay falan değil yani spor. fitness yapabiliyorum spor salonlarında, nefesten çok kas çalıştırdığı için sorun olmuyor. ama şu anda imkanım yok (ne zamanım yok hem param yok).[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu diyafram nefesi midir nedir, ciğeri kullanarak adam gibi solumak için burundan solumak gerekli sanırım. ya da bilimsel nedenlerini bilmiyorum uydurmayayım da ağızdan soluyunca çok daha çabuk tıkanıyor insan. ki bende azimliyimdir, öyle ay yoruldum bırakayım falan demem, abanıyorum.. 20 dakika sonunda ölüyorum bitiyorum. bayılcam bi gün hatta zorlayayım derken o olcak. fitness yapcam muhakkak ama şu anda vaktim de yok para bulsam.. neyse.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Wala çok da zorlama kendini ben bikere bisiklette zorladım normalde 15dk da pedallar hafifken yaktığım kalorinin 3 katını pedallar en ağırken 5dk da yaktım sora inceden bi bulantı geldi dedim buraları batırmiym soyunma odasında bayıldım =) Bikaç saniyelik bişeydi en son ayaktaydım hoca beni yakalamış yatıtırken ayıldım..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 lol Fanta light için kazanacağınız kalori yi kapığı açarken bitiriyormuş sunuz :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bak bende de burun eğriliği var, ama yıllardır basket oynarım, şu anda ciddi bir takımda hergün antreman yapıyorum. yani burun eğriliği bir bahane değil, ayrıca ağızdan solumak da laz çözümü diil :)[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bunun da dereceleri ciddiyetleri var, doktorum da sporda kendimi zorlamamı söylediğine göre atıp tutmuyorum. 4-5 yıl önce böyle bir sorunum yokken (ya da ciddi değilken diyeyim) ben de bir klüpte basket oynuyordum. hatta 2 sene antremanlara katılmıştım. şimdi olmuyor işte, bahane falan yok ortada.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 boy kilo oranım iyi gibi 2-3 kilo fazlam var sanırım hafif göbek yapmış durumdayım 10larca litre biranın da yardımıyla. ama memnunum. zaten karın kaslarım da gözükse herkül filminde mi oynarım artık naparım :p normal bir insan olmaktan memnunum şimdilik. kasmayın boşwerin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ah be goarth'çığım gaz yapmışım, niyet etmişin başlamak bitirmenin yarısı diyor sana bu çetin savaşında başarılar diliyorum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tabiki zorlamıycaksın zaten. ilk gün azdan başlican sora arttıra arttıra ilerleyeceksin. benim bi de onun üzerine astımım var, ama kondisyon olduğu sürece bi problem çıkmıyor.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 artık abur cuburu kestm ne kılo alıyorm ne de cok kılo kaybedıorm normal oldum sımdı bu sene yuzmeyede gıtcm bnce bodyden bın kat daha ııdır ama sn bılırsn tabı=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar