Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 az önce sağ kulağımın üstüne sanki bıçak saplanmışta manyağın biri o bıçakla oynuyomuş gibi bi ağrı girdi. 10 sn boyunca elimi koyup "aa.. ağğ" demekten başka bişey yapamadım. geldiği gibi bi anda geçti gitti. uykusuzluk değil ona eminim, çünkü bugün gündüz bile uyudum extradan. yüksek seste müzik dinlemedim. başımın üstünde amuda filan da kalkmadım. niye acıdı bu şimdi böyle?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 benim bazen beyin damarlarım yırtılıyormus gibi hissederim bi anlık kafamı aniden oynatınca çok fena bişey ya, benim 4 ay öncesine kadar 6-7 aylık kesintisiz bas ağrısı dönemim vardı doktor miren baslangıcı falan dedi sora kesildi arada bir ağrıyor bugun dersaneye basladım şu an ağrıyor mesela ne yapıcam bilmiyorum valla çok berbat biir durum[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Git doktora lobotomi yapsin gecer[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 o dediğin baş ağrısı deil banada oluyo bazan beyindeki kılcal damarların genişlemesi.. stres altındaysan yada tansiyonun yüksekse olabiliyo bazen öyle pek ciddi değil ama sen aah falan demişsin bana o kadar olmuyo ama seninkide eminim ciddi değildir bana yüksek tansiyondan neler oluyo bi bilsen.. gözlerim ağrıyo ışık çakması görüorum tansiyon yüzünden, karanlık ortamda sarılaşıyo görmem çok kötü bişi tansiyon..[signature][hline]Siamonun Resimleri
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 böyle şeylere genellilke dert etme denir ama bence sanki biraz deişik bi durum bi doktora sor derim
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sinüzitin var mı? kulakta iltihap yapıo arada yada böcek falan kaçmış olabilir gliserinle çıkartmak gerekebilir quiye sormak lazım[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İlginc arada banada olur ama acı seklınde deıl zonklama cok pc basnda oturursm olur Quiye soralm bnce bu isi Quiii quiii ehe birazdan gorur topici ayrica normalde amuda mı kalkarsn ılgınccc[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 "aa" dediğim bağırma şeklinde değil yalnız, sadece felçli gibi kaldım bi 10sn. bide tam ağrı değil aslında. sadece bi acı oldu 10sn boyunca bitti sonra. daha 16 yaşındayım yani bide, bilmem ne olurki daha bu yaşta?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kardeşim sorunun boynunda olabilir.Ters yatmış olabilirsin yada boynun rüzgar falan yemiştir.O da genelde öle kafaya sancı şeklinde vuruyo.Ben yaşadım ordan bilyom,korkma büyüyünce geçr :-?[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bence kafanı takma.. sonra benim gibi psikolojik hasta olursun.. delinin teki kuyuya bi taş atar 40 kişi çıkaramazsın :)[signature][hline]Siamonun Resimleri
Öne çıkan mesajlar