rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 2 gün oldu olmadı sıfır aracı alalı daha 40 km 'de bugün el freni yarıda kalmış tam indirmemişmi dikkatsizim zaten bi 100 200 metre gittim öyle hic zorlanmadıda araba sonra bi yanık kokusu geldi arkadan indim baktım fren diskleri cok ısınmış koku geliyor deli gibi bi sorun olurmu ileride yada yapmam gereken bişi varmı? sorayım dedim bi kafama takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 200metrede bişey olmaz 200km lik ömrünü yemişsin balataların mühim değil o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 O el frenini yarıda unutmayı ben de çok yapıyorum. Yok abi illaki köküne kadar indiricem bastıra bastıra. Eriyip gitmemiştir de ömrü baya bir kısalmıştır bence [hr] http://www.icecaves.net/graphics/userbars/youtube.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Oha el freninin balatalardan bagimsiz bir sey oldugunu dusunurdum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 arka balatalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 maddi olarak önemsenecek bişe değil. balatası biterse tutmaz, gider değiştirirsin. başka bi sıkıntı olmaz. araçta uyarı ışığı veya sesi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tofaş kuş serisinde bile var el freni ısıgı bunda da vardır ama ses uyarısı olmayabilir cogunda hala yok su zamanda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ses uyarısı olanı gormedim ben hic. ama en eski arabalarda bile gostergesi oluyor. kırmızı unlemdi yanlıs hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Çoğu zaman insanın gözünden kaçıyor o ünlem [hr] http://www.icecaves.net/graphics/userbars/youtube.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Euro truckta orda burda bile var o kırmızı ünlem :P Gözden kaçıyo evet ben de kaçırdım 1-2 kere sonra dikkat etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 aracınızı yokusa bırakın imkan varsa, unutmazsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 uyarı ve ses varda ses sistemi yaptırdım arabaya müzikten duymadım sesi göstergelerede pek bakamadım o ara aceleydi işim zaten dikkatsizim yarıda kalmış indirdim sanıyordum 150 200 metre sora koku geldi yanık kokusu dedim anam 40 kmde daha araba alev alıyoz indim baktım fren balataları cok ısınmış koku geliyor arkadan tırstım dedim bişi falan olmasın daha yeni aldık yapılacak birşey varsa patinajcılara sorayım dedim sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bişey olmaz korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bir keresinde hiç unutmam, arabayı kenara çekip geri geri gidicektim. Dalmışım daha araba durmadan cart diye geri vitese geçirdim çatır çutur sesler geldi. Sonrasında sorun çıkmadı gerçi hala da sorun yok [hr] http://www.icecaves.net/graphics/userbars/youtube.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 synthesizer said: aracınızı yokusa bırakın imkan varsa, unutmazsınız :) ya kontagı kapattıgında araba vitesteyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 servise felan gitmiyim yani iyi oldu sordugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 o teyibin sesini de kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 benimde başıma geldi aynı olay bok yoluna gidiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 benim de cam aralık kalmıştı, ucuz atlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 synthesizer said: so? so araba vitesteyken el freni cekik olmasa da kaymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 araba zaten viteste diye el freni çekmeden bırakan da görmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu unutulabilecegi gercegini degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 reflekse baglicaksın arabaya binince, kontagı ac, vitesi kontrol et, el frenini kontrol et. ben hep aynı yere aynı sekilde park ettigim icin sorun olmuyo. ama el freni cekmeden sırf vitese takıp bırakanın cidden kasabından suphe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 synthesizer said: araba zaten viteste diye el freni çekmeden bırakan da görmedim yani. Havanın 0C'den soğuk olması durumlarında çekmemekte fayda var. Balatalar donarak disklere yapışır. İlk harekette çotank diye bunların ayrılma sesleri duyulur, ufak da olsa zarar verme ihtimali var. Bir de arabanın çalışmaması ve ittirme durumunda el freni indirilesede balatalar diskleri bırakmayacağından arabayı ittirerek hareket ettirmek imkansız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar