Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

el frenini indirmeyi unutunca.

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

2 gün oldu olmadı sıfır aracı alalı daha 40 km 'de bugün el freni yarıda kalmış tam indirmemişmi dikkatsizim zaten bi 100 200 metre gittim öyle hic zorlanmadıda araba sonra bi yanık kokusu geldi arkadan indim baktım fren diskleri cok ısınmış koku geliyor deli gibi bi sorun olurmu ileride yada yapmam gereken bişi varmı? sorayım dedim bi kafama takıldı
Sosyal ağlarda paylaş

uyarı ve ses varda ses sistemi yaptırdım arabaya müzikten duymadım sesi göstergelerede pek bakamadım o ara aceleydi işim zaten dikkatsizim yarıda kalmış indirdim sanıyordum

150 200 metre sora koku geldi yanık kokusu dedim anam 40 kmde daha araba alev alıyoz indim baktım fren balataları cok ısınmış koku geliyor arkadan tırstım dedim bişi falan olmasın daha yeni aldık yapılacak birşey varsa patinajcılara sorayım dedim sagolun
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde hiç unutmam, arabayı kenara çekip geri geri gidicektim. Dalmışım daha araba durmadan cart diye geri vitese geçirdim çatır çutur sesler geldi. Sonrasında sorun çıkmadı gerçi hala da sorun yok
[hr]
http://www.icecaves.net/graphics/userbars/youtube.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

araba zaten viteste diye el freni çekmeden bırakan da görmedim yani.

Havanın 0C'den soğuk olması durumlarında çekmemekte fayda var. Balatalar donarak disklere yapışır. İlk harekette çotank diye bunların ayrılma sesleri duyulur, ufak da olsa zarar verme ihtimali var.
Bir de arabanın çalışmaması ve ittirme durumunda el freni indirilesede balatalar diskleri bırakmayacağından arabayı ittirerek hareket ettirmek imkansız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...