Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkol, antidepresan.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soyle acil durum yaratabilecek saglik sorularini/sorunlarini suraya ya da arkadaslarina sorup yanit bekleyerek vakit kaybedenlere ne olsa mustehak ya.

Lafim konu sahibine degil bu arada. Gereksiz gerginlik yasanmasin hic.
Mesaj tarihi:
rica ediciğim silin konuyu; sadece siz bilinçlisiniz tamam. biz bi şey bilmiyoruz; doktorlara falan gitmeden direk patiden şifa diliyoruz ve tıbbın varlığından haberdar değiliz. hocalara cin bile çıkarttırıyoruz.
Mesaj tarihi:
Hacim saka misin ? Google yazip bakin en azindan. Ya da git daha once acilmis milyon tane konuya bak, ayni salakligi yapanlar yasiyor mu ya da baslarina bir sey gelmis mi gor, yakalayabilirsen hangi ilacla ne kadar icmisler onlara sor.

Doktor doktor gez diyen yok sana ama yapilmasi gereken o.

Arkadasina "ben boyle yaptim nolcak simdi" diye sorup sonra gerzekce endiselenen tiplere feci ayarim ayrica. Cidden bosa oksijen yakiyorlar.

Hani unutursun ilac alinca alkol alirsin o bi nebze "insandir, olur" denecek cinsten ama cogu boyle de degil.
Mesaj tarihi:
benim paxil(paroksetin) e doktor birbirini etkilemez ama karaciğeri yorar tabi demişti, bide hadi sarhoş oluyoruz diye içip abartınca kusma bayılma falan olabilir anca demişti bende bitek bira şarap seviyorum zaten 1 senedir normal arada 3-4 bira içtiğim oluyo yazın 1 hafta boyunca her gün 2 bira içtiğimde oldu anormal bişeye rastlamadım. tabi ilk başlarda daha çabuk çarpıyodu bünyeye göre değişir alıştı benim bünye heralde (günde 20 mg paroksetin için diyebiliyorum bunları bitek :p)
Mesaj tarihi:
ben geçenlerde zevkine xanax içip üstüne bira içen bunları otla destekleyen bir insanla tanıştım ve gayet düzgün makara muhabbet astsubay olmuş bi abimiz bu kişi tribün bozuyor insanları :)
sonuç olarak öldürmüyor ama etkileri nasıl bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Benim arkadaşım o haltı yedi neredeyse ölüyordu hastahaneye koştura koştura anca yetiştirdik ondan kendini biraz seviyorsan böyle bişey yapma .
Mesaj tarihi:
Aldığın alkol miktarına ve ilaç çeşidine bağlı o. Ben de o haltları yedim en ufak bir şey olmadı. Karaciğeri yorar azıcık o kadar.

Antidepresan alan insan da alkol isteyebilir. Mallık değildir. Hakaret etmeyelim lütfen
  • Yeni Oluştur...