Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ben gateden sadece pk ların geçmesini istiyorum daha öncede konu açmıştım ama nick imi ve başlıgı beyenmıyen ler konumu kıtledi ve sorucam cevap weren mike ustamın yazısını sıldı cevapı okuyamadım. Bir daha sormak zorunda kaldım. Owner Rawenloft balı bunu kıtleme bende senın nıck ını beyenmıyorum ama soru sordugun zaman bıldıgım bir şey olsaydı cevap werırıdım emın ol.[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ha birde şu var ben item spawn lamak istiyorum bunu nasıl yapıcam axisden olmuyor galiba yada oluyor ise nasıl olucak ?[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ya bana bi gate yazı veri verin Ben şimdi scp den uraşırsam kırarım ya Aslında deneyerek ögrenıcez ama sımdı sphere yi parçalamak istemiyorum. Ikı dk da bilen bir ustamız yazarsa su gate scp sını cok sevınırım saolun[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 [itemdef i_pk_gate] NAME=Pk Gate ID=i_moongate_blue on=@create color=sarisari ON=@DCLICK if !(&statf_stone) if ( > 1) src.sysmessage Gate'e ulasamiyorsunuz. return 1 else if ( < 5) SRC.SYSMESSAGE Hoppppppps ne oLuyoruz PK'misin sen... RETURN 1 ELSE IF ( < ) SRC.SYSMESSAGE Yaraliyken gecemezsiniz. else SRC.GO green acres ENDIF RETURN 1 [Bu mesaj Governor tarafından 23 Ağustos 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Eyw govenor[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Nickimi birde düzgün yazsan daha çok sevinecem....[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 denedım ama olmadi scp çalışmadı direk scp nın içine attım olmadi Bir zahmet yardımcı olsanız[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Attıktan sonra. R R yaz iki kere spheresvr.exe 'de birde dosyanın uzantısının .scp oLmasına dikkat et. Script çaLı$ıyor.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mike nereye eklemem gerekıyor Step i ya cok zahmet oldum ama bilmiyorum işte yenı başladım bu iş lere merak ediyorum öğremek istiyorum[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 RR yaptım.[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Step sadece yürüyerek geçmek için ben clicklisini yazdim. [itemdef i_pk_gate] NAME=Pk Gate ID=i_moongate_blue on=@create color=sarisari ON=@DCLICK if !(&statf_stone) if ( > 1) src.sysmessage Gate'e ulasamiyorsunuz. return 1 else if ( < 5) SRC.SYSMESSAGE Hoppppppps ne oLuyoruz PK'misin sen... RETURN 1 ELSE IF ( < ) SRC.SYSMESSAGE Yaraliyken gecemezsiniz. else SRC.GO green acres ENDIF RETURN 1 ON=@step if !(&statf_stone) if ( > 1) src.sysmessage Gate'e ulasamiyorsunuz. return 1 else if ( < 5) SRC.SYSMESSAGE Hoppppppps ne oLuyoruz PK'misin sen... RETURN 1 ELSE IF ( < ) SRC.SYSMESSAGE Yaraliyken gecemezsiniz. else SRC.GO green acres ENDIF RETURN 1 Bunda hem click hemde yürüyerek geçme var :P[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 SöyLememi$ nereye gitmek istediğini :) bende orasını yazdım :P[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 [itemdef i_pk_gate] NAME=Pk Gate ID=i_moongate_blue on=@create color=sarisari ON=@DCLICK if !(&statf_stone) if ( > 1) src.sysmessage Gate'e ulasamiyorsunuz. return 1 else if ( < 5) SRC.SYSMESSAGE Hoppppppps ne oLuyoruz PK'misin sen... RETURN 1 ELSE IF ( < ) SRC.SYSMESSAGE Yaraliyken gecemezsiniz. else SRC.GO green acres ENDIF RETURN 1 ON=@step if !(&statf_stone) if ( > 1) src.sysmessage Gate'e ulasamiyorsunuz. return 1 else if ( < 5) SRC.SYSMESSAGE Hoppppppps ne oLuyoruz PK'misin sen... RETURN 1 ELSE IF ( < ) SRC.SYSMESSAGE Yaraliyken gecemezsiniz. else SRC.GO green acres ENDIF RETURN 1 Bu deyil mi bunu masa üstüne bir yeni metin belgesi açıp içine yapıştırıyorum scp nın içine atıp rr yapıyorum benmı yanlış yaptım ? çıkmıyor gate[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya su gate bi açalım sonra go yu ben deiştiririm o dert deil :D[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Dogru her$ey bir yerLerde yanLı$yapıyorsundur.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Heralde dedıgın gibi ben yanlış yaptım. Cok cok saolun[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hocam walla yukaridakını aynısı kopyalayıp yapıştırdım. wallahi cok saolun gınede ben yapamasamda sız yapmam için yardım ettınız cok cok soalun[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 noldu şimdi oldu mu? yazdıkları scripti kontrol etmeden yolluyolar, sonra sorun çıkınca sen yapamadın oluyo. kardeşim IFlerine baksanıza yazdığınız scriptin. kaç tane if kaç tane endif var?[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorucam_tutma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Tazmanyak sen yap o zaman bi tane pk gate ?[signature][hline]Ölümün soğuk nefesin den nasıl korunacaksın. Speed açıcam... :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Sorucam_tutma, 23 Ağustos 2004 16:43 tarihinde demiş ki: Tazmanyak sen yap o zaman bi tane pk gate ? baba beni aşıyo ya...[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar