hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dün Hubb Financial Group isimli şirketten mail aldım. Maili atan hiring managermış. Diyor ki "senim cv ni stepstone.se isimli kariyer sitesinden bulduk, ve seni Funds Transfer Administrator pozisyonu için düşünüyoruz." Bu arada şirket Avustralya'da. Ben daha önce böyle bir şirket duymadım. Duyan bilen var mı aramızda merak ettim. Eğer varsa şirket hakkında bilgi verebilirse güzel olur. Ayrıca maille iş teklifi iyi bir izlenim uyandırmadı bende. İşin altında üç kağıt var mı, milleti katakulliye mi getirmeye çalışıyorlar diye düşünmedim değil. Trollemeden bilgi görüş vb yazarsanız çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 koca internette bulamadın şirketle ilgili bilgi de patiden mi medet umuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Hemen her seyde oldugu gibi senin derdinin dermani da Yuce Google. Hem news hem de genel arama kisminda "Hubb Financial Group" diye aratip karsina cikan her seyi okuyarak nedir ne degillermis ogreneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Google da bilgi var ama ben ne berbat şirketler biliyorum googledan aratınca çıkan br kaç şeye bakınca vay bea ne şirketmiş diyorsun ama gerçeği öyle değil. Ben şansımı denemek istedim bilgi sahibi biri çıkar diye. Sağolun anlatmışsınız ama googledan nası arama yapıcam neyi nasıl bulucam biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 şirketi hiç duymadım ama organ mafyası için süper yöntem olurdu/olmuş, takdir ettim, mail at iş vercez diye organlar ayağına gelsin oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 İşin komik yanı organ mafyası benimde aklıma geldi ehehe iyi yöntem olabilir diye düşündüm de, Şirket avustralya'da ben İsveç'teyim çok uzak o iş için. Malezya'dan Endonezya'dan adam bulsunlar, 3 5 kuruşa bütün organlarını sömürürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 spam mail diye bişi var olm duymadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Pek spama benzemiyor. Zaten gideceğimden değil meraktan araştırıyorum, işim gücüm var buralardaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar