ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 said: Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları tarafından parti genel merkezinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğine katıldı.Etkinlikte ilk olarak "AKP Eziyetleri" adlı sergiyi gezen Kılıçdaroğlu, burada üzerinde “Aşağıda örneği verilen ağlamalardan hangisi sahtedir” yazan ve üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ile Fethullah Gülen’in ağlama fotoğraflarının bulunduğu resimde “hepsi” seçeneğini kalemle işaretledi. Sergide en çok Erdoğan’ın Hitler’e benzetilmesi ve film afişlerinin Başbakan ve bakanlara uyarlanmaları dikkat çekti. http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1308016&PAGE=1
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 muhalefete muhalafet etmekte ülkemize özgüdür.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 herkese muhalefet edilebilir yasak mı da?
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 muhalefet yönetme gücünü elinde bulundurmayan demektir. teorik olarak muhalefete muhalefet edemezsin. ateşi söndürmek için yangın söndürücü kullanılır, yangın söndürücüyü söndürmek için yangın söndürücü kullanılmaz. bilmem anlatabildim mi?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ne boktan bir ulke yahu ana muhalefet partisi nin basinda 12 yasindaki ergenlerden farki yok
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yangın söndürücü doğru çalışmıyorsa? parti başkanı muhalefet işini eline yüzüne bulaştırıyorsa? bu ne kadar saçma bir mantık bunu anlamadım. iktidara vur da nasıl vurursan vur mudur amaç?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 tayyip i sevmemek cok moda gencler arasinda herkes siyasi profesor herseyi cok iyi biliyo suanki gencler tayyip suck tayyip ulkemizi satti turkcell i kongolular aldi diye agliyolar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yahu sevmesinler zaten. siyasetçiyi sevmek nedir? otobüs şoförünüzü seviyor musunuz siz?
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gözyaşıyla, kömürle politika yapanlardan daha iyidir ;) Tayyip'e saldırmak da moda falan değil, sayfalarca sebep var, boşa çabalamayın ;)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben fark göremiyorum şahsen
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 tayyibi sevmemek değilde sevmek bence çok moda nede olsa kafa yormadan yardımla geçinmek, yardımı bırak bir yerleri yalayarak iktidara yakın olarak ösym sorularına ulaşmak, ekonomik güç olan sermaye sayesinde özel sektörde iş bulmak çok moda. devir badem bıyık cumalara takılma devri. ha din bu ise, başarı bu ise tabiki gençlerimiz iktidarı yalayacak. haklarıdır. yalıyorlarda.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 odiflame onu bırak sen, şimdi herhangi bir muhalefet partisi iktidara karşı ne yaparsa yapsın destekliyor muyuz bu mudur?
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 senin iktidarı eleştirdiğini gördüğümüz kadar muhalefeti destekliyoruz. türkanı bilirmisin paşabahçe devlet hastenesinde eylem yapıyor. hadi muhalefeti beğenmediniz gidin türkanı destekleyen bir şeyler yazın görelim. chp değil sizin sivil itaatsizliğinizi görelim, ülkedeki sendikal mücadele ne hale gelmiş eleştirinizi görelim, onu bırak ösymde çevrilen dolapları yerdiğinizi görelim.fakat yok ne varsa pis chp pis kemal. muhalefeti eleştirmek iktidarı yalamaktır. eksi eksi ile buluşunca artı çıkar. mantık bunu söylüyor ben söylemiyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 cevap veremeyince siz de kızılderilileri öldürdünüz demek. çok klasik. ayrıca türkan'a destek vermediğimi nerden biliyorsun? muhalefete muhalefet edilmez diyen sensin. işine gelmeyince kıvıran da sensin. sizde bu kafa varken daha 20 sene iktidarda kalır tayyip.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 tayyipi üzen allahı üzmüş demektir
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 hey selam ben rak müzik de dinliyorum, ilahi de. ab ve yurdumdan politik gelişmeleri çok iyi takip ediyorum, namaz kılan arkadaşım da var, halay çekip rakı içende. Biz hepimiz kardeşiz, bizi bölmeye çalışıyorlar. Türbanlı kızlarda okusun, çünkü özgürlük. Herkes üniversitelere girebilsin, mini eteklisi de, türbanlısı da. AKP'li değilim ama akp en iyi politikayı yapıyor bence çünkü öyle. Tabi CHP'lileri de anlamak lazım ama kılıçdaroğlu özgürlük düşmanı birazcık. Laiklik özgürlüğün düşmanı bence, neden, çünkü öyle. sevgi, barış, kardeşlik, çikolata... yersen
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iktidar seviciliği paticikte bu aralar baya revaçta
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bilmiyorum ne derece gelir grubu insalarsaniz ama benim cevremdeki insanlar (tayyip oncesi de zengin olan) hepsi tayyipi destekliyor bunlarin hepsi 30 yillik is adamlari dinden ranttan bi beklentisi olmayan insanlar yani sadece komurle makarnayla oy toplamiyo bu adam demekki dogru biseyler yapiyo
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 newdonis clonları türedi son zamanlarda.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iktidarı sevin. ona küçük sürprizler yapın ..
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ben&Jerry's said: bilmiyorum ne derece gelir grubu insalarsaniz ama benim cevremdeki insanlar (tayyip oncesi de zengin olan) hepsi tayyipi destekliyor bunlarin hepsi 30 yillik is adamlari dinden ranttan bi beklentisi olmayan insanlar yani sadece komurle makarnayla oy toplamiyo bu adam demekki dogru biseyler yapiyo Oha inanılmaz, nasıl desteklemişler yuh vay anasını Şimdi şöyle düşü... ...lan vay anasını inanılmaz, adam öncesinde de zengin ama destekliyor tay... ...lan halen inanamadım ya yuh vay anasını Ama herşeye rağmen haklısın, doğru şeyler yapıyorlar, kimin için, halk için değil tabi, sermayedarları için yapıy... ...lan halen inanamadım, oha, inanılmaz, vay anasını
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sen herseyin en iyisini biliyosun aferin sana
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ne salak bi tartışma dönüyo lan burda
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ben&Jerry's said: sen herseyin en iyisini biliyosun aferin sana Sen gerçek misin şaka mı? Yani nefes alıyorsun di mi?
Öne çıkan mesajlar