vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 GÜNCELLEME SATILANLAR RAM : TWIN 4 GB (2X2) KIT 1066MHZ DDR2 DOMINATOR RAM FANLI ***FIYAT : 100 TL SES KARTI : CREATIVE X-FI PLATINIUM FATALITY CHAMPION SERISI 7+1 ***FIYAT : 200 TL HOPARLOR : CREATIVE INSPIRE T7900 7+1 + HOPARLAR AYK: SONORDUS SP-2** HOPARLOR AYAKLARI 4X ***FIYAT : 250 TL MONITOR-1 : SAMSUNG 25,5" T260 GENİŞ EKRAN LCD DVI+HDMI ***FIYAT : 450 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben topige ilk msj attım ramleri alıyorum diye ben bile alamadım niye alamadım onu da bilmiyorum /Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi adam kafasına göre veriyor. anlayamadım bende amacı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya tabi ki istediğine vericek asdajfkas. Ama hani hali tavırları can sıkıcı biraz,azıcık indirim isteyene abuk subuk tripler falan takılsın ya dert etmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Abi tmm isteyene versin de anakart ram ve işlemciyi biri alacak dedi gitmiş tek satmış rami. Dönüp senden önce biri istedi ona satıyorum dese de sorun deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bende taa 2 gün once ramlar için hesap nosunu istedim,3-4 seferde mesaj attım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar