di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Selam, Boyle vindoz7/vista gibi desktop widget'i seklinde masa ustune yerlestirebilecegim ve sunucu kaynaklarini real-time izlememi saglayacak, mumkunse belli limitlerde uyari verecek yazilim aramaktayim. Open-source olursa ne ala, olmazsa parasini verip alicam. Ne oldugu dert degil o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi şu anda linux dersindeyim ve webmin inceliyoruz :D bilmiyorum aradığın bu mudur, ama baya detaylı bi araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Abi acip baktigimda zaten goruyorum sunucu ne halde diye ama bilgisayar basinda degilken ya da bir seyler izlerken bir seyler olursa beni uyaracak sistem arayisindayim. Bir de is isten gecmeden yapmali tabi bunu. Yoksa sunucu down oldugu anda uyari geliyor zaten telefona falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bulursan bana da soyle diyerekten olmadigini belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 .NET ogrettiriceniz bana sonunda o olcak. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bak sole yap. snmp kur sonra da solarwindsi cak. al sana bombe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fikir iyimiş ben bi girişebilirim de vakit yok anasını satim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 putty ile olur ama öyle dekstop software yok. uyari cart curt veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 windows servise calistirabilirsin cok basit ordan sql querylerini calistirir gosterirsin ekranda eger sql serverdan bahsediyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar