FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 hayatımda bi kere iskender yedim, üstüne de bira içtim. otobüste uyuyakaldım ve uyandığımda avcuma kusmaktaydım. tabi avcumdakiler gömleğe bilmemneye aktı. inemedim de otobüsten. daha da iskender yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 suBzer0 said: sade makarna yedik biz bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Kokoreç yedim bende bu akşam :)))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 afiyet olsun makarnalardan bazıları birbirine yapışmıştı bu arada ilk defa makarna yaptım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Sana da afiyet olsun.İnsanın kendi yaptığı yemeği yemesi büyük keyif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar