paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Selam, Önümüzdeki hafta acil olarak 205/55R16 ölçülerinde Michelin Alpin A4 almayı planlıyorum. Hizmetinden ve fiyatından memnun olduğunuz, Anadolu yakasında bulunan lastikçiniz var mı? Eski lastikleri ben stoklarım, o dert değil. hepsiburada.com 211,22TL/12 taksit şeklinde satıyor bu mereti. Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Selam, Ben adamların yalancısıyım :) adamlar Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 wr2 yanli$ lastik hakkapelitaya bakican =D
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 minibus yolu kozyatağı mcdonalds yanındaki michelin bayi. taksit yapıyor sıkı pazarlık yaparsanda guzel ındırım verıyor map da
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Selam, Benim bulduğum en uygun fiyat bu: Michelin Alpin A4 205/55R16 91H Levent Lastik'de 175TL/nakit, 180TL/tek çekim. Yeri İçerenköy'de. Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 akin lastik var bostanci lunapark kar$isinda oraya da bir sor istersen , birkac marka birden satiyor.
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 levent zaten spot satıyo ondan ucuzunuda bulman zor derım ama aramak lazım tabı
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bana 1900 tl fiyat ektiler 4 lastige nasil bu kadar ucuz oluyor sende para?
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 18de bu kadar fark nasil oluyor anlamadim internetten de arastirdim 400-450 civari fiyatlar. bana bulduklari lastik conti 2500 den 1900 e indirim yaptik diyorlar. lastik basi 630 a falan geliyor indirimsiz. anlamasi guc.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 17" uzeri her lastik kazik. millet bo$una almiyo cin mali 18-19 lastikleri. 200 liraya 18 lastik vardi nankang miydi neydi asdf
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tecrübe:kış lastiğine para verdiğiniz paraya acıyorsanız, kış latiği gerektirecek hava koşullarında seyahat etmiyorsanız bunu almak kadara gereksiz bişey yok iyi bir 4 mevsim her türlü gider en basiti 5 sene boyunca yaz-kış lastik değiştirceksiniz depolayacaksınız
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bence de. kars, erzurum, vanda yasamiyorsanız, kısaca yılın 4-5 ayı kar altında degilse yasadiginiz yer kış lastigine gerek yok. para tuzagi
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 olayin kardan ziyade hava sicakligiyla ilgisi var.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 aynen. 4 mevsim diye satilan mevsimlik lastikler kaucuk un bilesenlerine gore belli bir dereceden sonra(7C idi benim eski mevsimliklerim) sertlesmeye basliyor, lastik sertlestikcede lastik deseninin tutunma ozelligini kaybediyoruz, surtunmemiz dramatik olarak azaliyor. kis lastiklerinin vakumlu lastik, kar lastigi vs diye satilmasinin bir sebebi de bu, dusuk sicakliklarda lastik sertlesme gostermiyor ve desen ve yuzey gorevini oldugu gibi yerine getirmeye devam ediyor, kar/camur/yagmur tahliyeside desen yuzunden daha basarili dolayisiyla bu isimlerle pazarlaniyorlar. izmir , akdeniz civarinda oturanlar icin ben de onermiyorum ama onun disindaki yerler icin para tuzagi demek fazla abarti olur, aksine dusundugunuzden fazla onemli.
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kaldiki 50 binde zaten degistirion lastikleri. bu skeilde 70binde degistirirsin.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kullanım ömrü 5 sene 4 mevsimde sıcaklığı dikkate alarak tercih edeceksin yaz lastikleri diye geçenler de, çok sert oldukları için yazın iyi tutunma göstermediği durumlar oluyor ya da kış-yaz geçişi ayları bulduğu için değiştirme tarihini sürekli erteliyorsun. ama param çok olsa yaz-kış-dört mevsim kullanırım yoksa da kış lastiğine vereceğim paraya güzel bir jant alırım
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sürekli şehir içinde takılan biri için bence fazla öncelikli değil kış lastiği. Ancak benim gibi İstanbul'un tepelerinde, ormanlıklarında, yol koşullarının şehir merkeziyle alakasız, Doğuyu aratmadığı bir yerde oturup, yol güzergahınız da böyleyse bence fazlasıyla önemli. Farkı hissediyorsunuz kesinlikle.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bi de buzlu yollarla ilginiz varsa ki$ lastikleri yine cok i$e yaramiyor. civili bi$iler kullanmaniz lazim. insanlar ki$ lasitigi alinca karda buzda mukemmel gidebileceklerini du$unuyolar genelde ama bu yanli$. ki$ lastiginin olayi +4 / -25c arasi sicakliklarda yola optimum tutunmayi saglamaktir. ben bizzat kendi icinden civili nokian hakkapelita kullandim buzlu yolda. inanilmaz tek kelimeyle. hava -5 in altina inince lastigin icindeki civiler otomatik cikiyor.
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Selam, Gizli buz, yağmur ve soğuk hava koşullarında iyi iş görüyorlar. Ben haftanın 6 günü Tuzla-Dudullu arasında gidip geliyorum. Hava soğuduğunda lastiğin performansındaki düşüş hissediliyor. Depolama sıkıntım olmadığı için kış+yaz lastiği şeklinde düşünüyorum. Yoksa alırım ER300 paşa paşa, takılırım. Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 er300 cok takoz ya. 2 sene kullandim, michelin primacy ilac gibi geliyo sonra
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Selam, Biraz uğultu yaptığını düşünüyorum ER300'ün ama bence performansı güzel lastik. http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/205_55_R16_details.aspx?testId=13&recordId=161 http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/205_55_R16_details.aspx?testId=13&recordId=164 Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben de o testlere bakarak aldim. hatta turkiye $artlari icin baya iyi lastik. ama sert geliyo bana. zaten hizli kullanmiyorum arabayi, michelini o yuzden seviyorum.
Öne çıkan mesajlar