SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Akşamdan sabaha ne konuşulmuş 9 sayfa dedim, olay babaanne memesine kadar gelmiş, iigh. kızla ilgili birşey daha söyleyeceğim, umarım mezun olamaz. Ileride çocuğuma böyle bir müzik öğretmeninin eğitim verdiğini düşündüm de... türk sanat müziği sevmeli benim çocuğum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Böyle bir tipi öğretmen diye okula almazlar ki mezun olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ilerde alırlar bence. degisim cok hızla ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 DoruK said: vuuuu çok saçma pardon. resim seninse rica edelim kaldırsınlar resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 barbu said: ilerde alırlar bence. degisim cok hızla ilerliyor zaten 2 sene sonra o rasta gidecek, öyle şalvar + terliği de kenara bırakıp, hanım hanım diz etek giyecek, ufak topuklusuyla iş arıycak kihkih. hatta türbanlı arkadaşları olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fekat john lennon gözlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 o kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ayilamamis daha kizimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 said: He Allaha şükür düşmanlarımız böyle geri zekalı :D ya dostlarımız böyle olsaydı ya bunlarla aynı fikri savunsaydık.Yarabbi sana şükürler olsun.Verdiğin nimetlerin kıymetini bilenlerden et bizi. said: maymunlugunu belli edebilirsin ama muslumanlıgını asla! laiklik dinsizlik degil de nedir? iki comment arasındaki 7 benzerliği bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Kız haksız onlar haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 "osmanlı murat." said: ALLAH IN KANUNLARININ GEÇERLİ OLMADIĞI BİR ÜLKEDE BUNUN GİBİ YARATIKLARIN ÇIKMASI ÇOK NORMAL BU KIZIN SUÇU YOK BU REJİMİ BAŞIMIZA GETİRENLER SUÇLULARDIR ALLAH IN YOLUNDAN BAŞKA YOLLARIN HEPSİ DİBİ ÇIKMAZ YOLLARDIR ger-çek-ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 allaha şükür, dinimiz, amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 desinatör ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 desolator demek istedi bence.. http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090123225331/cnc/images/thumb/a/a5/Desolator.jpg/300px-Desolator.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 guzel konusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi kıza hiç kızmadım ki ben. röportajı yapan gerizekalıya kızdım ahaha zaten bu dinciler hep böyle lan bi argüman yaratamıyolar "allah demiş yapıyoruz" tek argümanları bu. kız gitti siyasete dini inanca vurdu. üstüne gidip bir de sordu benim ne olduğumu anlıyo musun diye ahahaha lan adam da dönüp bi diyemedi "her yeriniz che resmi bob marley gibi giyim ve bi de saçlar rhasta kodumunun anarşiği/anarşik özentisi" diyemedi. öföföf çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 2010 senesinde che üzerinden prim yapan insanlar asılsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 valla lsd kafası mı ot kafası mı bilmem ama o kafayla bile ezmiş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 'Bir insanın default sesinin kafa sesi olması kadar tiksindiğim başka bir şey varsa kafa sesinden başka sesi olmayışıdır.' Neil Armstrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yorumları okumadım, kızı hem güzel(gibi) hem de kısmen haklı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben kameramana kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar