Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 1 milyon tl veriyo ve 8 tane soru geliyo.Sorudan emin değilsen şıklara paraları bölüyosun doğru şıkkın üstünde olan parayı kazanıyosun falan filan.Zevkli bi yarışma gibi geldi bana.Sorular da çok basit oluyo genelde hatta saçma ama zevkli işte :D İzlemedim ama 150bin tl kazananların son sorusu ''hangi top daha ağırdır'' a)basketbol b)voleybol şeklindeymiş :D http://www.canlipara.com/ Bu ara etrafta çok muhabbeti dönüyo açayım dedim. Acunun kutulu saçma sapan yarışmasından sonra, genelde genel kültür sorularının geldiği bi yarışma hoşuma gitti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 iyi yarışma tuttum. arada denk gelirse izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ben de beğendim , en azından kutu açmacadan 10 kat daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ben bi arkadaşınızı alın başvurun derim biz başvurucaz bugün. Çıkar çıkmaz bilmem de en azından denemiş oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben başvurmam. soru bilemezsem kafayı yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ya da arkadaşının verdiği yanlış bi cevap ile tekme tokat kavga aynı anda yaşanabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 başvuru yaptım çağırırlarsa patiden birini alıcam yanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aquila ile git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kesinlikle(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 O adam sunamıyor o programı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben katılsam benim şansım ile bozulur kapaklar hepsi açılır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi iki tane aptal kız cıkmıstı geçen padişahlarla ilgili soru geldi hangisi en önce tahta cıktı diye,kızlar 4. murata gelene kadar yaşlanmıştır falan yorum yaptılar sdfghsdfjgdf.yarışmaya çıkanlar hiper kötü o kadarını dıyım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aptal taklidi yapıp girmek lazım bu yarışmaya, sonra götür parayı. *immune to sarcasm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar