Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya fanı bozacanız olurmu öyle sulu sulu:)[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 E her güzel şeyin riskleri var çemicim de havlu genelde dayanıklı oluyo. Yani biz bi çok arkadaş uygularız bu yöntemi daha hiç birimiz havlu kıramadık :) Ayrıca fanın ömrünü kısaltırmı bilmiyorum ama bildiğimiz standart vantilatörlere hiç bir kötü etki yapmıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 vallahi korkuyorum bu çocuk bir gün "ev yapımı plastik patlayıcı yaptım şimdi komşumuzun arbasını patlatacam" diyecek, diye.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ehehe tabakta buz koyma vardır bide vantilatörün önüne evet bi ara deneyin geceden bırakın havluyu ıslatıp sabah çat çut kırın çekiçle eriyince bunelan[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 takdir ettim ben de kendime masa yaptım ama sade bişi[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
narin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Migrosta vaintilatör 20 milyon hemde 4 kademe ayaklı :)[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ...
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hehe harbi çok iyi olmuş bence güle güle kullan:)[signature][hline]I have no options left again.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: narin, 23 Ağustos 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Migrosta vaintilatör 20 milyon hemde 4 kademe ayaklı :) ve son sözü söyledi:)[signature][hline]administrator error
Öne çıkan mesajlar