Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şahane Chemical procesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya fanı bozacanız olurmu öyle sulu sulu:)[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Mesaj tarihi:
E her güzel şeyin riskleri var çemicim de havlu genelde dayanıklı oluyo. Yani biz bi çok arkadaş uygularız bu yöntemi daha hiç birimiz havlu kıramadık :) Ayrıca fanın ömrünü kısaltırmı bilmiyorum ama bildiğimiz standart vantilatörlere hiç bir kötü etki yapmıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
vallahi korkuyorum bu çocuk bir gün "ev yapımı plastik patlayıcı yaptım şimdi komşumuzun arbasını patlatacam" diyecek, diye.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
ehehe tabakta buz koyma vardır bide vantilatörün önüne

evet bi ara deneyin geceden bırakın havluyu ıslatıp sabah çat çut kırın çekiçle eriyince bunelan[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Mesaj tarihi:
Migrosta vaintilatör 20 milyon hemde 4 kademe ayaklı :)[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
  • Yeni Oluştur...